Galatasaray'dan bomba transfer! Ýlkay Gündoðan için randevu alýndý
ABONE OL

Bir yandan þampiyonluða koþan Galatasaray, diðer yandan da gelecek sezon için transfer çalýþmalarýna odaklandý. Sarý- Kýrmýzýlýlar, ses getirecek yeni bir hamle düþünüyor.

ÝLKAY ÝLE RANDEVU

Sezon bittikten sonra seçim heyecaný yaþayacak olan Galatasaray'da baþkan Dursun Özbek ve yönetiminin orta sahaya tartýþýlmayacak bir isim takviye etmeyi düþündüðü ve bu doðrultuda rotanýn Ýlkay Gündoðan'a çevrildiði belirlendi. Sarý-Kýrmýzýlýlar, Barcelona'nýn yýldýzý Ýlkay Gündoðan ile sezon sonunda yüz yüze görüþme kararý aldý.

Hem oyuncu hem de menajeri ile gerekli temaslarýn da kurulduðu gelen haberler arasýnda. Türk kökenli Alman futbolcunun Katalan ekibi Barcelona ile 2025 yýlýna kadar sözleþmesi sürüyor.

TÜRKÝYE'YÝ SEVÝYOR

Ayrýca orta vadede Türkiye'ye sýcak bakan Gündoðan'ýn kontratýnýn 1 yýl da çift taraflý olarak uzatýlma opsiyonu bulunuyor. Merkez orta saha, ön libero ve 10 numarada oynayabilen yýldýz futbolcu daha önce Manchester City, Borussia Dortmund, Nürnberg, Bochum ve Schalke'de de görev aldý.

Gündoðan bu sezon Barcelona'da 49 maçta 5 gol, 13 kez de asist üretti. Deneyimli oyuncuya güncel verilere göre; 16 milyon euro deðer biçiliyor. Futbolcuya, Galatasaray taraftarlarý da yoðun ilgi gösteriyor.