Galatasaray'dan transfer için resmi açýklama! ''Bu saatten sonra listemizde deðil''
ABONE OL

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ýbrahim Hatipoðlu, kulübün gündeminde dair son geliþmeleri aktardý.

ÝÞTE HATÝPOÐLU'NUN AÇIKLAMALARI:

"KAMP VERÝMLÝ GEÇTÝ"

"Geçen hafta Avusturya'da 1. kampý tamamladýk. Son derece verimli geçti. Büyük bir oyuncu topluluðuyla gittik. Sakatlýk olmadý, baþarýlý bir hazýrlýk dönemi geçirdik. 3 maç oynadýk. Lige hazýrlamak için önemli arenalardý. Son maçta da son derece aðýr çalýþmalara raðmen oyuncularýmýz güzel bir galibiyet aldýlar. 2. etabýn ilk antrenmanýný Florya'da yapýyoruz. Avusturya'ya geçeceðiz. 2 hazýrlýk maçý yapacaðýz. 3 Aðustos'taki Süper Kupa maçýna hazýr döneceðiz."

"ÝKÝ MEVKÝ ÝÇÝN ÇALIÞIYORUZ"

"Taraftarlarýmýz bizi eleþtirmekte haklý. Bir hedef koymuþtuk. Kamp dönemine yetiþtireceðiz diye bir hedefle yola çýktýk. Geliþmeler, transfer sürecindeki zorluklar nedeniyle bu hedefimize bir miktar gecikmeyle devam ediyoruz. Tek amacýmýz hata yapmadan, Galatasaray için en doðru þartlarda, en doðru oyuncularý belirlemek. Büyük bir transfer listemiz yok. Ýki mevki için çalýþma yapýyoruz. Hocamýzýn belirlediði önemli isimler var."

DOUE TRANSFERÝ

"Hem kendi takýmlarýnda hem milli takýmlarda görev alan, takýmlarýnýn vazgeçmek istemediði oyuncular. Süreci uzatanlardan biri bu. Kamuoyu, gündem, baský arttýkça talepler deðiþiyor. Bir takým ilave istekler ortaya çýkýyor. Son birkaç gündür, üzerinde yoðunlaþýlan Doue ile ilgili bir þeyler söylemek istiyorum. Süreç, planladýðýmýz þekilde yürüyordu. Kulübü Rennes ile anlaþmaya vardýk. Hala geçerli bir anlaþmaya vardýk. Bu süreçteki desteklerinden dolayý Rennes Kulübü'ne teþekkür ediyorum. Süreçte bize destek oldular."

"TRANSFER LÝSTEMÝZDE DEÐÝL"

"Doue'nin yakýnýndaki kiþiler, her geçen gün farklý taleplerle süreci biraz daha zora soktular. Burasý Galatasaray Spor Kulübü. Bir transfer gerçekleþecekse kurallar ve þartlar var. Bu noktalar zorlandýðý için transfer uzadý. Listemizdeki oyunculardan biriydi. Ancak gelinen noktada bu talepler artýk Galatasaray Spor Kulübü'nün görüþmeleri sonlandýrmasý gerektiði noktasýna getirdi. Üzgünüz. Bu saatten sonra Galatasaray'ýn transfer listesinde Doue bulunmuyor."

WENDEL TRANSFERÝ

"Wendel, kendi alanýndaki çok önemli oyunculardan biri. Bizim için de kadromuza katmak için çalýþmalar yaptýðýmýz, takýmýnýn en iyi oyuncusu. Galatasaray'a gelmeye sýcak bakýyor. Zenit, en iyi oyuncusunu býrakmak istemiyor. Israrcýyýz. Þu an negatif bir durum yok. Son 2 maçta Süper Kupa ve lig maçý oynadý. Her iki maçta da olaðanüstü oynadý. Bu da bizim ne kadar doðru bir isme yöneldiðimizin kanýtý. Bu kadar iyi oyuncularý, hele takýmlarý býrakmak istemiyorsa transfer etmek kolay olmuyor. Bu süreci, zor bir süreci baþarýyla tamamlayacaðýmýza inanýyoruz. Sonuna kadar takip edeceðiz."

"BÝRÇOK ÝSÝMLE GÖRÜÞÜYORUZ"

"Hem sað bek için hem de Wendel için tek bir oyuncu üzerinden çalýþmalarýmýz yürümüyor. Eþ zamanlý olarak birçok oyuncuyla görüþüyoruz. Geç kalmaya sebep verecek süreçler deðil bu. Arka planda baþka oyuncularla, ismini telaffuz etmek istemediðimiz oyuncular bu süreçleri birlikte, eþ zamanlý götürüyoruz. Yakýn zamanda sað bek ve orta saha için Galatasaray'a yakýþan oyuncularý kazandýracaðýmýza yürekten inanýyoruz. Bu yönde son derece verimli ve hýzlý çalýþmalar yürütüyoruz. Taraftarlarýmýz bize güvensin ve destek versin."

"BÝZE DESTEK VERSÝNLER"

"Bilgi kirliliðinden, baský atmosferinden kulübümüzün zarar görmemesi için, Galatasaray'ýn eli güçlü olsun diye bize destek versinler. Temmuz'un 20'sindeyiz daha. Transferleri bitirmek için çalýþýyoruz. Çok fazla bilgi kirliliði var. Her gün yeni isimler ortaya atýlýyor. Her gün bir takým yerlere gidilip gelindiði söyleniyor. Eleþtiriler yapýlýyor, saygýlýyýz. Burasý Galatasaray Spor Kulübü, eleþtirinin kültür olduðu bir yer. Bu eleþtirileri, önerileri çok ciddi takip ediyoruz. Bir takým çýkarýmlarda bulunuyoruz. Transferde isimlerin konuþuluyor olmasý bizi rahatsýz ediyor. Bunu ortadan kaldýrmak istiyoruz. Bir þekilde önüne geçmek istiyoruz. Bir þeyi daha belirtmek istiyorum. Transfer görüþmesi için bir yerlere gitmek gerekiyor. Gitmeden bu iþler olmuyor. Her gittiðiniz yerde tek bir görüþmeyle oyuncu alýp gelmeniz çok olasý bir þey deðil. Onun için gidilip geliniyor. Sanki biz bunlarý kendimiz afiþe ediyoruz, bilgilendiriyormuþuz gibi bir hava yaratýlýyor. Bu haberlerden, çýkan bu bilgilerden en çok zararý biz görüyoruz. Hem kulüp hem kiþiler olarak son derece rahatsýzýz. Bu bilgilerin sýzdýrýlmasýna yönelik faaliyete sýcak bakmýyoruz. Galatasaray Kulübü olarak hassas davranýyoruz. Bizler tarafýndan sýzdýrýlýyormuþ gibi bir hava yaratýlmaya çalýþýlýyor. Bu son derece haksýz ve yanlýþ bir eleþtiri. Bu zararýn kulübümüze yansýmamasý için bundan sonraki süreçte konuyu ciddiye alýp bu haberlerin sýzmamasýný saðlamaya çalýþacaðýz."