Gerrard'ın Suarez kehaneti
ABONE OL

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool forması giyen kaptan Steven Gerrard, Luis Suarez'in Barcelona'ya transfer oluş süreci hakkında bir hayli çarpıcı ve gündeme oturacak cinsten açıklamalarda bulundu.

Geride bıraktığımız sezon Suarez'in cezasından dolayı takımdan ayrı kaldığı dönemlerde Arsenal'a transferinin gündeme geldiğini belirten İngiliz oyuncu, "Geçtiğimiz yaz, dışarıda buz gibi havada kendi başına idman yapıyordu yanına gittim ve ufak bir konuşmamız oldu. Kendisine, 'Arsenal'a gitme, sen Arsenal için fazla iyisin. O kulüp senin için yeterince iyi değil' dedim" şeklinde konuştu.

Başarılı olması durumunda Suarez'e yine teklif geleceğini söylediğini belirten Steven Gerrard, "Suarez buraya geldiği ilk günden itibaren hayali Real Madrid veya Barcelona'ya transfer olmaktı. Suarez'e gittim ve 'Eğer bu sezon Liverpool'da 30 gol atarsan ve Premier League'de yılın oyuncusu seçilirsen senin için teklif yapacaklardır' dedim" ifadelerini kullandı.

Geride bıraktığımız sezonu 31 gol ile tamamlayarak Premier League'de gol kralı olan, Premier League'de yılın oyuncusu seçilen ve İngiliz basını tarafından yılın oyuncusu seçilen Luis Suarez'in bu ödüllerin hepsini kazanacağını daha önceden tahmin ettiğini belirten deneyimli oyuncu, "İster inanıni, ister inanmayın ama Suarez'in bütün bu ödülleri kazanacağını biliyordum ve kendisine de bu şekilde söyledim" dedi.

Steven Gerrard son olarak ise"Luis Suarez hakkında neler düşündüğümü biliyorsunuz. Kendisini dünyalar kadar çok seviyorum ve bir futbolcu olarak onun hayranıyım. Barcelona'ya gitmeden önce kendisi ile konuştum ve kendisi Liverpool'a burada geçirdiği süre zarfından kendisine kattığı her şey için minnettar" diyerek sözlerini noktaladı.