Gol düellosunda kazanan çýkmadý
ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz temsilicisi Porto ile Ýngiliz ekibi Manchester United karþý karþýya geldi. Porto taraftarýnýn önünde 2-0 geriye düþtüðü maçý çevirdi ve 3-2 öne geçti. Ancak Manchester United son dakikalarda bulduðu golle maçý 3-3 bitirdi.

Manchester United geleceði soru iþareti olan Erik ten Hag yönetiminde yine puan kaybý yaþadý.

Konuk ekip Manchester United deplasmanda 7. dakikada Marcus Rashford ve 20. dakikada Rasmus Höjlund'un golleryile 2-0 öne geçti. Porto 27. dakikada Pepe ve 34. dakikada Samu'dan gelen gollerle durumu 2-2 yaptý ve soyunma odasýna bu skorla gidildi.

Porto ikinci yarýda maçýn 50. dakikasýnda Samu'nun bir kez daha fileleri havalandýrmasý sonucu 3-2 öne geçti. Manchester United 90+1. dakikada Harry Maguire'ýn attýðý golle durumu 3-2 yaptý ve mücadele bu skorla sona erdi.

BRUNO FERNANDES, FENERBAHÇE MAÇINDA YOK

Manchester United'de geride kalan hafta sonu Tottenham maçýnda kýrmýzý kart gören Bruno Fernandes, Porto deplasmanýnda da 81. dakikada oyun dýþýnda kaldý. Portekizli yýldýz, Fenerbahçe'ye karþý forma giyemeyecek.

Bu beraberliðin ardýndan Manchester United 1, Porto 1 puanla haftayý kapattý.

UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United, 24 Ekim tarihinde Fenerbahçe ile Kadýköy'de karþýlaþacak. Porto ayný gün Hoffenheim'ý aðýrlayacak.