Göztepe, deplasmanda kayýp
ABONE OL

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, 9. hafta mücadelesinde Eyüpspor'la karþý karþýya geldi. Recep Tayyip Erdoðan Stadyumu'nda oynanan müsabakayý sarý-kýrmýzýlý ekip 1-0 kaybetti. Böylece deplasmandaki kötü gidiþatýný sürdüren Ýzmir ekibi, þu ana kadar oynadýðý 4 dýþ saha maçýnda da 3 puan almayý baþaramadý. Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov da bu konuyla ilgili yaptýðý açýklamada, "Deplasmanda oynadýðýnýz maçlarda fýrsatlarý deðerlendiremezseniz, puan almak zorlaþýr. Galibiyetleri, daha önce aldýðýmýz galibiyetler gibi hak etmemiz gerekiyor" dedi.

DIÞ SAHADA 4 MAÇTA; 2 BERABERLÝK 2 MAÐLUBÝYET

Yeni sezonun baþlamasýyla birlikte taraftarýnýn önünde 3 galibiyet 1 berberlik alarak kusursuza yakýn bir performansa imza atan Göztepe, dýþ sahada ise bu performansý sergilemekte zorlanýyor. Þu ana kadar deplasmanda 4 maça çýkan sarý-kýrmýzýlýlar, bu süreçte 2 beraberlik 2 maðlubiyet alýrken henüz galibiyetle tanýþmayý baþaramadý. Bu süreçte oynadýðý dýþ saha maçlarýnda Antalyaspor ve Alanyaspor ile berabere kalan Ýzmir ekibi, Samsunspor ve Eyüpspor'a ise kaybetti. Durum böyle olunca Göztepe, ilk 9 hafta itibarýyla deplasmanda galibiyet sevinci yaþayamadý.

GÖZTEPE, 6 MAÇ SONRA GOL ATAMADI

Trendyol Süper Lig'de þu ana kadar özellikle hücumda etkili bir performansa imza atan Göztepe, kaydettiði 14 golle ligin en fazla gol atan takýmlarý arasýnda yer alýyor. Sadece ligin ilk haftasýnda oynanan Antalyaspor maçýnda skor üretemeyen sarý-kýrmýzýlýlar, daha sonraki süreçte Eyüpspor maçýna kadar oynadýðý 6 maçta 14 gol attý ve maç baþýna 2,3 gol ortalamasýný tutturdu. Dün oynanan Eyüpspor maçýnda da fileleri havalandýramayan Ýzmir ekibi, 6 maç aradan sonra skor üretmeyi baþaramadý.