''G.Saray'a küsmek son derece yanlýþ'' Dursun Özbek'ten Erden Timur'a mesaj
ABONE OL

Galatasaray Baþkaný Dursun Özbek, son iki þampiyonlukta dümende olan Okan Buruk'u övdü; F.Bahçe'nin Jose Mourinho hamlesini, Buruk'un baþarýsýyla iliþkilendirdi. TRT Spor'a konuþan Özbek'in açýklamalarýndan öne çýkanlar þöyle: "Okan Buruk, G.Saray'ýn evladý. Son derece baþarýlý, uzun yýllar da hizmet edecek. Deðerlendirmeyi rakip takýmlarýn ne yaptýðýna bakarak yapmak lazým. Mesela niye Jose Mourinho? 99 puan alan Ýsmail Kartal gönderildi. Sezon baþýnda bunu söyleseler ne derdiniz? Asýl irdelenmesi gereken konular bunlar."

TÝMUR GS'YE KÜSMEMELÝYDÝ

Kýsa süre önce istifa eden Galatasaray Sportif A.Þ. Baþkanvekili Erden Timur ile ilgili de konuþan Özbek, "Erden Timur bu sene olmayacaðýný söyledi. Buna alýþmak lazým. G.Saray baþka kulüplere benzemiyor, eleþtiri ön planda. Ben de önceki dönemlerimde her türlü eleþtiriye maruz kaldým ama bu eleþtirilerden dolayý Galatasaray'a küsmek son derece yanlýþ. Hassas bir kardeþim, eleþtirilerden rahatsýz oldu. G.Saray'a hizmet edecekseniz bu eleþtirilere tahammüllü olmanýz lazým. Erden kardeþimi göreve ben getirdim. Devam etmesi gerektiðini söyledim; kararýna da saygý duydum" dedi.

FLORYA'YA SIÐMIYORUZ

ÖZBEK: "Florya'da toplam kapalý alan 4 bin 500 metre. Kemerburgaz'da yaptýðýmýz ilk etapta 12 bin 500 metre olacak. Florya'yý yapandan Allah razý olsun ama G.Saray artýk Florya'ya sýðmýyor."