Güle güle Barýþ Alper Yýlmaz! Derbi sonrasý transferi duyuruldu
ABONE OL

Sahasýnda Fenerbahçe'ye 1-0 maðlup olan Galatasaray, þampiyonluk þansýný son haftaya býraktý. Konyaspor'dan puan almasý halinde ligdeki 24. þampiyonluðunu ilan edecek olan sarý kýrmýzýlýlarda, transfer geliþmeleri yaþanmaya devam ediyor. Avrupa'dan birçok kulüp, Galatasaray'ýn yýldýz futbolcusu Barýþ Alper Yýlmaz'ýn performansýný derbide izledi. Sezon genelinde ve derbideki çabasýyla büyük beðeni toplayan milli futbolcu, sezon sonunda takýmdan ayrýlmaya hazýrlanýyor.

BARIÞ ALPER YILMAZ'DAN DEV BONSERVÝS!

Aktarýlan haberlere göre; Almanya, Ýngiltere ve Fransa'dan birçok takým, Barýþ Alper'i derbide canlý izledi. Yýldýz futbolcu için olumlu rapor verilirken, sezon sonu Galatasaray'ýn kapýsý dev bir bonservisle çalýnacak. Avrupa kulüpleri, milli oyuncu için minimum 25 milyon euroyu gözden çýkarmýþ durumda. Cimbom'un da beklentisinin 25 milyondan aþaðýda olmadýðý aktarýldý.

SEZON KARNESÝ

Güncel piyasa deðeri 13 milyon euro olan Barýþ Alper, bu sezon 54 maçta forma giydi. Güçlü fiziðiyle dikkat çeken yýldýz oyuncu, 7 gol 12 asistlik performans sergiledi.

Star Gazetesi