Güney Koreli yýldýz için teklif yapýldý! Ýþte Fenerbahçe'nin yeni Kim Min-Jae'si
ABONE OL

Trendyol Süper Lig'de zirve yarýþý veren Fenerbahçe, ara transfer döneminde çalýþmalarýna devam ediyor... Pencerenin kapanmasýna saatler kala sarý lacivertlilerde operasyonlar hýz kazandý. Þampiyonluk yolunda iþini þansa býrakmak istemeyen Kanarya'da transferde sürpriz bir isim gündeme geldi.

YENÝ KIM MIN-JAE

Kim Min-Jae'nin ardýndan ikinci bir Güney Koreli hamlesi yapmayý planlýyor. Bu isim Güney Kore ekibi Ulsan Hyundai'nin 25 yaþýndaki sol beki Seol Young-Woo....

HEM SAÐ HEM SOL BEKTE OYNUYOR

Kore basýnýnda çýkan haberlere göre Fenerbahçe, Kore Milli Takýmý'nýn sol beki Seol Young-Woo için kulübü Ulsan Hyundai'ye teklifte bulundu. Young-Woo'nun sað bek olmasýna raðmen sol bek pozisyonunda da oynayabildiði, Güney Kore Milli Takýmý'nda da sol bekte görev aldýðý ifade edildi.

KIZILYILDIZ DA ÝSTÝYOR

1,80'lik oyuncunun, Avrupa'ya transfer olmak istediði de kaydedildi. 25 yaþýndaki bek oyuncusunun, Sýrbistan ekibi Kýzýlyýldýz'dan da resmi teklif aldýðý belirtildi.

KIM MIN-JAE'NÝN VATANDAÞI

Fenerbahçe'nin transfer etmek için teklifte bulunduðu belirtilen Seol Young-Woo, Sarý-Lacivertliler'in Çin ekibi BJ Guoan'dan transfer ettiði Kim Min Jae'nin vatandaþý. Fenerbahçe'de eski teknik direktör Vitor Pereira'nýn önerisiyle 2021 yaz transfer döneminde transfer edilen Kim Min-Jae, yalnýzca 1 sezon formasýný giydiði Fenerbahçe'den 18 milyon Euro bonservis ücretiyle Napoli'ye transfer olmuþtu. Kim Min-Jae, 2023 yaz transfer döneminde ise Bayern Münih'e 50 milyon Euro'ya transfer oldu.

ASYA ÞAMPÝYONLAR LÝGÝ'NDE OYNADI

2022/2023 sezonunda kulübü Ulsan Hyundai ile 34 maça çýkan Seol Young-Woo, takýmýyla 3 gol ve 4 asistlik performans gösterdi. Güney Kore'de lig Mart ayýnda baþlayacaðý için oyuncu henüz kulübü ile lig maçýna çýkmadý. Bu sezon Asya Þampiyonlar Ligi'nde 4 mücadelede yer alan futbolcu, 1 maçta sarý kart gördü.