Guti: Real Madrid iyi oynamýyor
ABONE OL

Eski Real Madrid futbolcusu Guti, Ancelotti'nin takýmýn oyununu, sezon baþlangýcýný vesorunlarýn nedenini deðerlendirdi:

"Anlamýyorum. Sadece bir deðiþiklik oldu, Mbappé yerine Toni Kroos. Takým çalýþmýyor. O kadar kaliteli bir kadroya sahibiz ki, küçük detaylarla maçý kazanýyoruz. Oyun iyi deðil... Orta saha ile forvet arasýnda baðlantý yok. Ofansif açýdan Madrid iyi oynamýyor... Real Madrid'de daha cesur olmak lazým, sadece yan ya da geri oynamak yeterli deðil. Madrid öngörülebilir, paslarý sýzdýrmakta zorlanýyor, boþ alan aramak zor. Herkes topu ayaðýna istiyor ve bu futbol için zor.'

"Önceden Bellingham ve Vinícius neden parlýyordu? Çünkü takým iyi oynuyordu. Þimdi Vinícius'un dýþarýdan attýðý muazzam bir gol gibi ara sýra çýkýþlar oluyor. Ýþler kötü gittiðinde, herkes biraz söner." diye ekledi.

ANCELOTTÝ TAKIMA GÜVENÝYOR

Carlo Ancelotti, durumu düzeltmek için umutlu, zira kadrosunun kalitesi oldukça yüksek. Oyun planýnýn ve fiziksel kondisyonun iyileþtirilmesinin þart olduðunun farkýnda olan Ancelotti, Madrid'in bunu baþarmak için en iyi koþullara sahip olduðuna inanýyor.

GÖZLER DERBÝDE

Barcelona'nýn 4 puan gerisinde olan Real Madrid, gözünü derbiye çevirdi. 26 Ekim'de Santiago Bernabéu'da oynanacak heyecan verici karþýlaþma, önümüzdeki aylardaki eðilimi belirleyebilir.