Hakan Çalhanoğlu kıyameti kopardı! Inter'de büyük olay çıktı...
ABONE OL

Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter'in İtalya Serie A'nın 24. haftasında Milan'a yenildiği maçın ardından ortalık karıştı. İtalya basınından Calciomercato.it'in muhabiri Enrico Camelio'nun haberine göre maçın ardından soyunma odasında sinirler gerildi ve kavga çıktı. Çıkan kavganın Kaleci Samir Handanovic, Danilo D'Ambrosio ve Hakan Çalhanoğlu'nun arasında yaşandığı belirtildi.

Merih Demiral dünya devlerini peşinden sürüklüyor

HAKAN ÇALHANOĞLU İLE TARTIŞMA ÇIKTI

Inter ezeli rakibi Milan'a geçtiğimiz hafta 2-1'lik skorla mağlup olmuştu. Inter'in maçtaki tek golünün asisti ise Hakan Çalhanoğlu'dan gelmişti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasına giden Inter oyuncuları arasında tartışma çıktı. Inter'in kalecisi Samir Handanovic, maçta yedek kulübesinde oturan Danilo D'Ambrosio ve Hakan Çalhanoğlu arasında büyük bir tartışmanın çıktığı belirtildi.

DAHA ÖNCEDE MAAŞ KRİZİ YAŞANMIŞTI...

Bu sezon Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Yıllık 5 milyon Euro maaş alan milli yıldızın sözleşmesi takım içinde krize neden olmuştu. İtalya basınından Corriere dello Sport'un haberine göre Inter'in Hırvat futbolcusu Marcelo Brozovic İtalyan kulüp ile yaptığı sözleşme görüşmelerinde Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesini örnek göstererek 5.5 milyon Euro talepte bulunmuştu.

Star.com.tr