Hakim Ziyech depremi! Galatasaray biletini kesti
ABONE OL

Fas futbolunun önemli isimlerinden Hakim Ziyech'in, Galatasaray kariyerindeki belirsizlik sürüyor.

Geçtiðimiz sezon kadroya dahil edilen ve sakatlýklar yaþayan Hakim Ziyech, Galatasaray'da bekleneni veremedi. Fas basýnýna göre teknik direktör Okan Buruk ile aralarý bozulan ve kadroya alýnmayan 31 yaþýndaki Hakim Ziyech için karar çýktý.

GALATASARAY PAYLAÞIMLARINI SÝLDÝ

Teknik direktör Okan Buruk'un kadro yapýlanmasýnda yer almayan ve kadro dýþý tutulan Faslý futbolcu, Galatasaray ile ilgili olan tüm fotoðraflarýný sosyal aðlardaki resmi hesaplarýndan kaldýrdý.

OKAN BURUK ÝLE ARALARI BOZULDU

Sergilediði performansla ile teknik direktör Okan Buruk'un gözüne giremeyen Faslý yýldýz, Þampiyonlar Ligi ön elemesinde Young Boys'a karþý oynanan maçta yedekte baþlamýþtý. Bu durum sonrasý Okan Buruk ile aralarý bozulan Hakim Ziyech, sarý kýrmýzýlý takýmýn Avrupa Ligi maçlarýnýn kadrosunda yer almadý.

OCAK AYINDA AYRILABÝLÝR

Galatasaray, Faslý futbolcunun sözleþmesinde yer alan "maçlarýn %50'sini oynamasý halinde" sözleþmesinin otomatik olarak uzatýlmasý maddesini kullanmayarak, ara transfer döneminde 31 yaþýndaki futbolcu ile yollarýný ayýrabilir.

SEZON PERFORMANSI

Galatasaray formasýyla 4 maçta görev alan Hakim Ziyech, 237 dakika süre aldý ve gol katkýsý saðlayamadý.

KARÝYERÝ

Futbol hayatýna Hollanda'da baþlayan Hakim Ziyech, Galatasaray dýþýnda kariyerinde Heerenveen, Twente, Ajax ve Chelsea takýmlarýnýn formalarýný da terletti.