Hasan Arat'tan þampiyonluk açýklamasý: Takýmýmýza çok güveniyoruz
ABONE OL

Beþiktaþ Baþkaný Hasan Arat, gündeme dair sorularý yanýtladý. Ýþte o açýklamalar....

"SADECE STADIN ÇATISINI DEÐÝÞTÝRDÝK"

"Tüm bu çalýþmalarda emeði geçen herkese teþekkür ediyorum. Biz geldiðimizde sadece stadýn çatýsýný deðiþtirdik ve emeðin ne kadar büyük olduðunu gördük. Beþiktaþ yýllarca baþka statta maçlarýný oynadý. Taraftarýmýz bizi hiç yalnýz býrakmadý. Onlara teþekkür ediyoruz. Devletimize teþekkür ediyoruz bu stadýmýzý burada yeniden yapýlmasýna imkan tanýdýklarý için. Beþiktaþ biliyorsunuz kendi stadýný kendi imkanlarýyla yaptý. Bu çok kýymetlidir. "

"GÜZEL BÝR SÜRPRÝZÝMÝZ OLACAK"

"Pazar gününden itibaren Beþiktaþ'ta Cumhuriyet Bayramý faaliyetleri baþlayacak. O hafta boyunca tüm takýmlarýmýz kýrmýzý renk formayla çýkacak. Bunun biz hazýrlýklarýna 6 ay önceden baþladýk. Güzel bir renk kombinasyonu içinde Beþiktaþ Futbol Takýmý'ný Konya maçýnda göreceksiniz. Güzel bir sürprizimiz olacak. Burasý Cumhuriyet Kutlamalarýnýn ana kalbi niteliðinde. Tüm taraftarlarýmýzýn burada olmasý önemli."

"YÜKÜMÜZ ÇOK AÐIR"

"Tüm sporlarda sezon çok uzun. Bu sezonu deðerlendirirken mutlaka iniþ çýkýþlar olacaktýr. Takýmýn bütün iskeleti deðiþti. 8 transfer yaptýk ama gidenleri düþünecek olursanýz hatta halen gidenlere maaþ ödendiðini düþünürseniz yükümüzün ne kadar aðýr olduðunu görürsünüz."

"BU TAKIMA GÜVENÝYORUZ"

"Çok iyi bir iskelet kurduk. Beþiktaþ 6. haftada yarýþtan çekilen bir takým olmaktan çýkýp yarýþmacý bir takým haline geldi. Bu bize umut vermektedir. Tüm branþlarda iniþ çýkýþlar olur. Bunu bütün takýmlar yaþayacaktýr. Bu takýma güveniyoruz. Bu takýmýn ahengi çok önemli. Gio hocamýz ve teknik ekibimiz sayesin mükemmel bir ahenk kazandýk. Beþiktaþ taraftarý bu takýmý seviyor. Bizim en büyük güvencemiz taraftarýmýzdýr. Biz de sorumluluklarýmýzý yerine getirmeye çalýþýyoruz. Bu görev son derece zor. Camialarýn bir bütün halinde hareket etmesi lazým."

"HERKESÝN BU DÝLDEN VAZGEÇMESÝ LAZIM"

"Her türlü eleþtiri yapýlabilir ama layýk olduðumuz sýnýrda bu hareketin devam etmesi lazým. Tüm kulüplere bu mesajý veriyoruz. Herkesin bu dilden vazgeçmesi lazým. Baþkanlar bu dilde konuþmaya devam ederse sýkýntý yaþanýr. Gençler arasýnda yaþananlarý da görüyorsunuz. Çocuklarýn buraya gelmesini teþvik etmemiz lazým. Biz lise ve üniversite öðrencilerine özel bir indirim yapma kararý aldýk. Biz gençlerin sporla daha çok uðraþmasýný istiyoruz."

"BARIÞ ORTAMI DEVAM ETMELÝ"

"Barýþ ortamýnýn devam etmesini istiyoruz. Sadece taraftara yönelik konuþma yapan yöneticilerin de artýk kendine çeki düzen vermelerini rica ediyoruz."

"HERKESE ÖRNEK OLMALI"

"Dün akþam Ýzlanda maçýný izlediniz. Hakemler VAR konusunda hiç tereddüt etmiyor. Oynadýðýmýz futbol çok doðru bir futboldu. Hakem kararlarý herkese örnek olmalý. VAR'ýn anýnda devreye girmesi Türkiye'de birçok problemi bitirir. VAR'daki hakem dirayetliyse anýnda hakemi çaðýrýyor. Bu da vicdanlarý yaralamýyor. VAR güzel bir teknoloji ve bunu iyi kullanmak lazým."

OKAN BURUK GÖNDERMESÝ

"Beþiktaþ zaman zaman sýkýntýlar çekiyor. Hocalarýn ceza kararýndan çektiði gibi. Bir hocanýn ceza alýp diðerinin almamasý kamu vicdanýna ters þeyler."

SEMÝH KILIÇSOY AÇIKLAMASI

"Semih Kýlýçsoy çok genç bir oyuncu. A Milli Takýmýn bir parçasý olmasý çok önemli. Beþiktaþ'ta hocasýyla birlikte bundan sonra ne olacaðýný tüm Türkiye'ye ve dünyaya gösterecektir. Semih Kýlýçsoy, herkes gibi Beþiktaþ'ýn en deðerli varlýklarýndan biridir. Geleceði çok parlak ve ona inancýmýz tam."