Heung-min Son'dan Bentancur açýklamasý: Benden özür diledi
ABONE OL

Uruguay formasý giyen Rodrigo Bentancur, Tottenham'dan takým arkadaþý Heung-min Son'a yönelik yaptýðý açýklamalar sebebiyle gündem olmuþtu.

Güney Koreli futbolcu, Urugaylý oyuncunun kendisinden özür dilediðini açýkladý.

Milli takým arasýnda Uruguay muhabirinin Tottenham formasý istemesi üzerine, "Son'un formasýný mý? Hepsi ayný göründüðü için verdiðim forma Son'un kuzenine ait de olabilir." ifadelerini kullanan Bentancur, ýrkçý söylemde bulunduðu gerekçesiyle tepki çekmiþ ve hakkýnda soruþturma baþlatýlmýþtý.

"RODRIGO'YU SEVÝYORUM"

Heung-min Son takým arkadaþýnýn bu sözleriyle ilgili açýklamalarda bulundu.

Güney Koreli oyuncu açýklamalarýna þu þekilde devam etti: "Bu konuyla ilgili devam eden bir soruþturma var. Þu anda bir þey söyleyemem ama Rodrigo'yu seviyorum. Birlikte birçok güzel anýmýz var. Bunu söyler söylemez benden özür diledi. Evdeydim, ne olduðunu farketmedim bile. Bana uzunca bir mesaj gönderdi ve özür diledi.

"ARAMIZDA PROBLEM YOK"

Tottenham'da antrenmanlara baþladýðýmýzda üzgün olduðunu ve neredeyse aðlayacaðýný gördüm. Onun gerçekten üzgün olduðunu hissettim. Hepimiz insanýz, hata yaparýz ve bundan ders çýkarýrýz. Onu seviyorum, aramýzda herhangi bir problem yok. Birlikte yol alýyoruz."

Öte yandan Ýngiliz basýnýnda yer alan habere göre; Uruguaylý orta saha oyuncusunun, suçlu bulunmasý halinde ýrkçý hakareti nedeniyle 12 maça kadar ceza alabileceði belirtildi.

  • Heung-min Son
  • ýrkçý söylem
  • Bentancur