Hüseyin Yücel: Türkiye Kupasý'na dört elle sarýlacaðýz
ABONE OL

Beþiktaþ Kulübü Ýkinci Baþkaný Hüseyin Yücel, sezonun kalan bölümünde siyah-beyazlý futbol takýmýna daha fazla odaklanacaklarýný belirterek, Türkiye Kupasý'ný kazanmaktan baþka çarelerinin olmadýðýný söyledi.

Yücel'in yaný sýra siyah-beyazlý kulübün asbaþkan Mete Vardar ile yönetim kurulu üyesi Burak Aslan, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basýn mensuplarýyla bir araya geldi.

Beþiktaþ'ýn Ýstanbulspor ile oynadýðý hazýrlýk maçýnýn devre arasýnda gerçekleþen buluþmada basýn mensuplarýnýn Ramazan Bayramý'ný kutlayan yöneticiler, siyah-beyazlý ekip hakkýnda sorularý da yanýtladý.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde aðýrlýklarýný koyacaklarýný belirten Yücel, "Desteðimizi vereceðiz. Türkiye Kupasý hedefimiz var. Dört elle sarýlacaðýz. Baþka çaremiz yok. Onu gönder, bunu getir... 1-2 haftalýk sürede çok pozitif de negatif de yazmaz. Mevcut takýma sarýlmak lazým. Oyunculara odaklanmak gerek." ifadelerini kullandý.

Baþkan Hasan Arat ile Hüseyin Yücel'in futbol takýmýyla gerçekleþtirdiði toplantýda gereken mesajlarý verdiðini vurgulayan Mete Vardar ise, "Hepimizin arzusu Beþiktaþ'ýn sportif anlamda baþarýlý olmasý. 13 Nisan'da Yýlport Samsunspor ile maçýmýz var. Ýnþallah daha iyi oynayan bir takým göreceðiz. Baþkanýmýz ve ikinci baþkanýmýzýn mesajlarýný aldýklarýný düþünüyoruz. Bundan sonra iþimiz daha aðýr. Türkiye Kupasý bu sezon olmazsa olmaz. Almak için tüm mücadelemizi vereceðiz. Teknik heyet ve futbolcular da bunun farkýnda." deðerlendirmesinde bulundu.