Ýbrahim Hacýosmanoðlu Riva'daki dev zirvenin ardýndan konuþtu! ''Kardeþlik iklimini yaymak görevimiz''
ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu Baþkaný Ýbrahim Hacýosmanoðlu, Kulüpler Birliði ve Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Ali Koç, Galatasaray Kulübü Baþkaný Dursun Özbek, Beþiktaþ Kulübü Baþkaný Hasan Arat ve Trabzonspor Kulübü Baþkaný Ertuðrul Doðan gündemdeki geliþmeleri deðerlendirmek üzere Riva'da toplandý.

Toplantýnýn ardýndan TFF Baþkaný Ýbrahim Hacýosmanoðlu açýklamalarda olundu.

Ýbrahim Hacýosmanoðlu toplantýya iliþkin, "Futbolun marka deðerini layýk olduðu yere taþýmak hepimizin sorumluluðunda. Dar bir kapsamda yaptýðýmýz toplantýya Anadolu kulüplerini de dahil edeceðiz. Anadolu kulüplerimiz bizler için önemli. Futbolun önemli sorunlarý var. Bunlarý istiþareyle aþacaðýz. Bu bilinç hepimizde var. Marka deðerini ileriye taþýmalýyýz. Futbolda kardeþlik iklimini daha ileriye taþýmak hepimizin asli görevi." dedi.

Hacýosmanoðlu ayrýca, "Çok güzel bir toplantý geçti. Bunu sürekli hale getireceðiz. Saðolsun Beþiktaþ Kulübü baþkanýmýz ilk toplantýyý Beþiktaþ'ta yapalým dedi. Tüm kulüplerin daveti üzerine gideceðiz. Anadolu'ya yayacaðýz bunu. Hafta sonu rakip olacaðýz, maçlar bittikten sonra ortaðýz. Deðerli baþkanlarýma teþekkür ediyorum. Kardeþlik iklimini Türk futbolunun her safhasýna yaymak görevimiz. Baþaracaðýmýza inanýyoruz." açýklamasýnda bulundu.