Igor Kolakovic: Galibiyet için elimizden gelenin en iyisini yapacaðýz
ABONE OL

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi'nin son þampiyonu Halkbank'ýn yeni baþantrenörü Igor Kolakovic, ilk hafta deplasmanda Cizre Belediyespor ile yapacaklarý maçý kazanmak istediklerini belirtti.

Erkekler voleybolda 10 þampiyonlukla zirvede yer alan Halkbank, ligdeki ilk maçýnda Cizre Belediyespor ile karþý karþýya gelecek.

Þýrnak 100. Yýl Spor Salonu'nda 6 Ekim Pazar günü oynanacak müsabaka, saat 13.00'te baþlayacak. Karþýlaþmada Tuncay Kandemir, Fatih Yayla hakem ikilisi görev yapacak.

Baþkent ekibinde hedef, ligdeki ilk maçtan galibiyetle ayrýlmak.

Kulüpten yapýlan açýklamada görüþlerine yer verilen Halkbank'ýn yeni baþantrenörü Igor Kolakovic, takýmýnýn müsabakaya galibiyet parolasýyla çýkacaðýný ifade etti.

Karadaðlý baþantrenör, þunlarý kaydetti:

"Süper Kupa maçýndan önce sakatlýklar ve hastalýklar nedeniyle takým halinde antrenman yapamamýþtýk. Þimdi biraz daha fazla süre bir arada çalýþma imkaný bulduk. Pazar günü lige giriþ yapýyoruz ve Cizre Belediyespor ile oynayacaðýmýz maçýn önemi fazla. Onlar hakkýnda fazla bilgimiz yok, rakibimize tam saygý duyuyoruz. Maça çok fazla konsantrasyon ve enerji ile yaklaþmalýyýz. Hala istediðimiz kadar iyi koordine olmadýðýmýzýn farkýndayýz, ancak ligin baþýnda gelecek zafer çok önemli, deplasmanda galibiyet için elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayýz."