Ýlkay Gündoðan: Asla kötü bir niyetle konuþmadým
ABONE OL

Barcelona'nýn yýldýz ismi Ýlkay Gündoðan, beklenmedik açýklamalar yaptý.

Ýlkay yaptýðý açýklamada, "Amacýmýn asla birine veya bir þeye saldýrmak olmadýðýný dürüstçe söyledim. Takýmý ne zaman eleþtirmsem bu eleþtiriye kendimi de dahil ediyorum." dedi.

kötü bir niyetinin olmadýðýný söyleyen Ýlkay, "Giderek daha iyi olmak istiyorum. Bir sonraki maçý 3,4,5-0 yensek bile her zaman geliþtirebileceðimiz yönler bulacaðým. Bu benim varoluþ tarzým, zihniyetimin bir parçasý. Bunun dýþýnda asla kötü bir niyetle konuþmadým." açýklamasýný yaptý.

"DÜZELECEÐÝZ, ÝNANIYORUM"

De Jong ve Pedri ile iyi anlaþtýðýný belirten baþarýlý orta saha, "Frenkie ve Pedri ile oynadýðýmda kendimi çok rahat hissediyorum. Son maçta bazý zorluklar yaþadýk ama iyi bir takýmla karþý karþýya olduðumuzu da söylemem gerekir. Geri dönseler bile yeniden alýþmamýz zaman alacaktýr. Ýþlerin zamanla düzeleceðine inancým tam." þeklinde konuþtu.

"SON 16'YA KALMAYI HAK ETTÝK"

Þampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çýkmalarýyla ilgili yýldýz oyuncu, "Bunu baþarmak bize güven veriyor, doðru yolda olduðumuzu gösteriyor. Her þeyi iyi yapýyoruz ama geliþmemiz gerektiðinin de farkýndayýz. Grup aþamasýnda oynadýðýmýz oyuna bakarsak son 16'yý hak ettiðimizi düþünüyorum." ifadelerini kullandý.