Ýngiliz basýný transferi duyurdu! Beþiktaþ'ta rota yeniden Steven Berghuis
ABONE OL

Beþiktaþ, uzun süren bir arayýþýn ardýndan teknik direktör Van Bronckhorst ile anlaþtý. 49 yaþýndaki çalýþtýrýcý, henüz Ýstanbul'a ayak basýp sözleþmeyi imzalamadan Avrupa basýnýnda transferlerle ilgili iddialar gelmeye baþladý...

Ýngiliz Football Transfers'in haberine göre Bronckhorst, eski öðrencisi ve vatandaþý olan Steven Berghuis'i takýmda görmek istiyor. Siyah beyazlýlarýn geçen ara transferden beri ilgilendiði 32 yaþýndaki futbolcunun, Hollandalý teknik adamýn kendi ülkesinden yapacaðý ilk transfer olmaya yakýn olduðu belirtildi. Haberde; bir süredir 32 yaþýndaki kanat oyuncusuna ilgi duyduðu bilinen Beþiktaþ'ýn, bu transferi 2.5 milyon ve birtakým bonuslar karþýlýðýnda bitirebileceði ifade edildi.

BERGHUIS'ÝN KARÝYERÝ

Kariyeri boyunca Hollanda'da Go Ahead, Twente, VVV-Venlo, AZ Alkmaar, Feyenoord ve Ajax formalarý giyen Berghuis, ülkesinin dýþýnda yalnýzca Ýngiltere'de Watford'da oynadý. Geçen sezon Ajax ile tüm kulvarlarda 29 maça çýkan 32 yaþýndaki sað kanat; 8 gol ve 10 asistlik skor katkýsý saðladý. Kulübü ile Haziran 2025'e dek sözleþmesi bulunan Berghuis'in piyasa deðeri ise 6 milyon euro.