Ýrfan Can Kahveci'den Dünya Kupasý mesajý: Elimizden geleni yapacaðýz
ABONE OL

Ýzlanda maçý ile alakalý konuþan milli futbolcu, "Açýkçasý hala belimde aðrýlar var diyebilirim. Zemin taþ gibiydi. Sanki taþta oynuyormuþuz gibiydi, zorlu bir zemindi. Çok þükür ki sakatlýk olmadan o maçý atlattýk. Sonucu da güzel oldu. Bizim açýmýzdan zordu. Ýyi oyun oynadý, takým olarak çok iyiydik. Benim attýðým golle 1-1'i bulduk ama takým olarak çok iyi mücadele ettik. Güzel bir sonuç aldýk ve ben de bundan dolayý mutluyum" ifadelerini kullandý.

'BU GOLLERE ÝHTÝYACIM DA VARDI'

Gol attýkça gol atma isteðinin arttýðýný dile getiren 29 yaþýndaki futbolcu, "Milli takýma gitmeden önce de hýrsým vardý. Ve bu gollere ihtiyacým da vardý. Ýnþallah burada da devam edebilirim. Gol attýkça gol atma isteðim de artýyor diyebilirim. Samsun deplasmaný da zor ki oradaki zemin de çok iyi deðildi. Ama inþallah orada da gol atarým. Geçen sene deplasmanda asist yapmýþtým, içeride gol atmýþtým ve inþallah Samsun'a gol atarým" sözlerine yer verdi.

'ÇOK ÖNEMLÝ OYUNCULARIMIZ VAR'

Zor bir fikstüre gireceklerini belirten Ýrfan, "Zorlu bir fikstüre gireceðiz. Samsunspor ardýndan Manchester United gibi zor maçlar var. Ama kadro kalitemiz buna yeterli diyebilirim. Çok önemli oyuncularýmýz var. Bu kadronun bu fikstürün üstesinden geleceðini düþünüyorum. Her maç zor, hiçbir maç kolay deðil. Bazen kaðýt üstünde kolay gördüðünüz maçlar zor olabiliyor, ayný þekilde zor gördükleriniz de bazen bir anda erkenden bitebiliyor. O yüzden biz her maça ayný konsantrasyonla çalýþýp inþallah hepsinden üç puanla dönmeyi hedefliyoruz" dedi.

'ESKÝ GENLERÝMÝZÝ YAKALAMAMIZ GEREKTÝÐÝNÝ DÜÞÜNÜYORUM'

Manchester United maçýný deðerlendiren Ýrfan Can Kahveci, "Önemli bir takým. Yanýlmýyorsam önemli de bir oyuncusu kýrmýzý kart görmüþtü. Biz kendi evimizde oynuyoruz. Kendi evimizde kazanmak için maça çýkacaðýz, bu Fenerbahçe'nin genlerinde vardýr. Kaldý ki kendi evimizdeki her maça kazanmaya çýkýyoruz, rakip kim olursa olsun Fenerbahçe, çok büyük kulüplere karþý burada galibiyetler aldý, Chelsea gibi. Bu eski genlerimizi yakalamamýz gerektiðini düþünüyorum. Çünkü Fenerbahçe gerçek anlamda çok büyük bir kulüp. Bunu tekrardan göstermemiz gerekiyor." diye konuþtu.

'ÝNÞALLAH ORADA BÝR GOL DAHA ATARIM'

Karadað ve Ýzlanya'ya karþý attýðý goller sonrasý Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun kendisini tebrik ettiðini söyleyen Ýrfan, "Hoca gördü, tebrik etti ve 'Çok güzel goldü' dedi. Ben de teþekkür ettim. 'Bizim için de at' dedi, ben de 'Ýnþallah' dedim. Samsun'da inþallah golle baþlarým. Samsun'un da Atamýzdan dolayý bizde ayrý bir yeri vardý. Ýnþallah orada bir gol daha atarým" sözlerini kullandý.