İsmail Kartal: Fenerbahçe'ye yakışır bir mücadele göstermeye çalışıyorum
ABONE OL

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Giresunspor'u 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmasının ardından konuştu.

Oyunla ilgili konuşan İsmail Kartal, "Pozitif futbol oynatmak isteyen bir antrenör olduğumu daha önceki maçlarda da söylemiştim. Bazı maçlarda bazı eksiklerimiz olmasına rağmen söylemlerde bulunmadan, bahane bulmadan elimdeki oyuncuların en iyisini kullanmaya çalışıyorum. Fenerbahçe'ye yakışır bir mücadele, oyun göstermeye çalışıyorum. Bütün gayretim Fenerbahçe'ye yakışır oyun oynayan, iradeli, karakterli takım gösterme niyetinde bulunan bir antrenörüm." dedi.

Takımla ilgili açıklama yapan İsmail Kartal, "Oyuncularımı 3 gün önce çok tempolu bir kupa maçından çıktı. 3 gün önce 120 dakika oynayan bir takım bugün 120 km koştu. Hakan Keleş Hoca da söyledi. Fenerbahçe bugün iyi oynadı. Birazcık daha zamanlamaları doğru yapabilseydik, pas trafiğini doğru yapsak daha farklı kazanabilirdik. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Oyuncularım bir karakter koydu. Hafta içi iyi çalıştık, konsantre olduk ve 3 puan aldık. Taraftarlarımızı üzdüğümüzün de farkındayız. Galibiyeti onlara armağan ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Oyunda eksiklerinin olduğunu söyleyen İsmail Kartal, "İstediğim oyun bugünkü oyun değil. İlave etmek istediğimiz bölümler var. Elimizde bununla beraber kadroda olmayan, eksik olan, cezalı olanlar var. Bu oyunu geliştirebilmemiz için oyuncuların da gelişmesi lazım. Birden olmaz. Sabırlı olmak lazım. Biz çok çalışıyoruz. Zamanla birlikte üstesinden geleceğiz. Oyuncularımızla beraber bunu devam ettirmemiz gerekiyor." açıklamasını yaptı.