Ýsmail Kartal iki ismin üstünü çizdi! Fenerbahçe'de 2 ayrýlýk birden
ABONE OL

Fenerbahçeli kurmalar, Ocak ayý ara transfer sezonu için þimdiden çalýþmalara baþladý. Takýma yeni gelecek futbolcular için kontenjan açmak isteyen yönetim, 2 futbolcuyla yollarý ayýrma kararý aldý.

GÖZLER ARA TRANSFERDE

Sarý-lacivertli ekip, bu sezon Süper Lig'de þampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Kadro kalitesini arttýrmak isteyen Kanarya, yeni gelecek oyuncular için takýmda kontenjan açmak için çalýþmalara baþladý.

2 AYRILIK BÝRDEN

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ýsmail Kartal'ýn gözden çýkardýðý Ryan Kent ile Dzeko'nun arkasýnda beklemekten memnun olmayan Michy Batshuayi iyice yol ayrýmýna geldi. Kent için Nottingham'ýn yaný sýra Acun Ilýcalý'nýn sahibi olduðu Hull City istekli. Batshuayi'yle ülkesinde Anderlecht ilgilenirken, Belçikalý forvetin hayali Ýngiltere'ye dönmek.

RYAN KENT'ÝN KARNESÝ

Ryan Kent, Fenerbahçe formasý ile bu sezon toplam 15 resmi maça çýktý. Ýngiliz futbolcu söz konusu maçlarda 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

BATSHUAYÝ'NÝN PERFORMANSI

Fenerbahçe formasý ile bu sezon 18 maça çýkan Michy Batshuayi, 5 kez rakip fileleri havalandýrmayý baþarýrken bunun yanýn da 3 kez asist performansý sergiledi.