Ýsmail Kartal öðrencilerini uyardý! Derbi vurgusu yaptý
ABONE OL

Süper Lig'in zirve yarýþýnda Galatasaray'a karþý dezavantajlý bir durumda bulunan Fenerbahçe, þansýný son ana kadar sürdürmek istiyor. Bu doðrultuda Sarý-Lacivertliler'de gözler Kayserispor mücadelesine çevrildi.

ÝSMAÝL KARTAL'DAN TAKIM KONUÞMASI!

Fenerbahçe, bugün saat 19.00'da Kadýköy Ülker Stadý'nda Kayserispor'u aðýrlayacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ýsmail Kartal, deplasmanda Konyaspor ile golsüz sonuçlanan maçýn ardýndan yaptýðý açýklama, "Bundan sonraki maçlar için oyuncularýmýzla birlikte sezon sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalýþacaðýz" demiþti. Futbollarýna Konya dönüþü 1 günlük moral izni veren Kartal, hafta içinde idmanlarda ise öðrencileri ile bire bir konuþmalar yapmýþ, kalan 3 maçýn kendileri için önemine deðinmiþti.

'GALÝBÝYETE ÝNANIYORUM'

Tecrübeli çalýþtýcý, matematiksel olarak süren þampiyonluk þansýný son maça kadar kovalamak istediklerini belirterek, "Bunun ilk ayaðý Kayserispor maçý. Galatasaray ile oynayacaðýmýz derbiye moralli ve dik gitmenin tek yolu mutlak galibiyetten geçiyor. Ben futbolun her türlü sonuca açýk olduðuna inananlardaným. Kritik maçlar bizi bekliyor. Rakibimiz düþme hattýnýn üstünde yer almasýna raðmen, kalan maçlarýnda korkulu rüya görmek istemeyecektir. Bu nedenle kolay bir maç olmayacak. Ancak ben taraftarýmýzýn da büyük desteði ile bu maçtan galibiyetle ayrýlacaðýmýza inanýyorum" diye konuþtu