Ýsmail Kartal takýma motivasyon aþýladý! ''Ümitler tükenmez''
ABONE OL

Fenerbahçe'de teknik direktör Ýsmail Kartal, kritik Konyaspor maçý öncesi öðrencilerini uyardý.

Sarý-Lacivertliler için Sivas beraberliði büyük bir þok olmuþtu. Ýsmail Kartal, hemen o maçýn ardýndan yaptýðý açýklamada takýmýna yeni hedefi göstermiþ, "4'te 4 yaparsak þampiyon olabiliriz" demiþti.

Beþiktaþ galibiyeti sarý lacivertlilere sadece 3 puan deðil, büyük moral de kazandýrdý. Ýsmail Kartal, 3 günlük iznin ardýndan baþlayan Konyaspor maçý hazýrlýklarýnda sýk sýk öðrencileriyle konuþmalar yaptý, uyarýlarda bulundu.

Deneyimli teknik adam, futbolcularýndan maça önde baskýlý bir þekilde baþlayýp, erken golle rakibin direncini kýrmalarý gerektiðini anlattý.

"ÜMÝTLER TÜKENMEZ"

Ýsmail Kartal öðrencilerine artýk takýlma lükslerinin olmadýðýný da sýk sýk hatýrlattý. Dün yapýlan idman sonrasý da oyuncularla kýsa bir toplantý yapan baþarýlý çalýþtýrýcýnýn, "Rakibimiz kendi taraftarý önünde olacak ve ligde kalma adýna onlarýn da þiddetle puana ihtiyaçlarý var. Bu durum, son derece motive ve hýrslý oynamalarýna neden olacaktýr. Ancak bizim için de 3 puan dýþýnda bir seçenek yok. Maç maç düþünüp, kazanarak yola devam etmeliyiz. Azimle mücadele ettiðimiz sürece ümitler tükenmez" diye konuþtuðu kaydedildi.