Ýsmail Kartal'dan sürpriz taktik! Ýþte Galatasaray'ý þaþýrtacak o plan
ABONE OL

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ýsmail Kartal, Galatasaray'ýn bu sezon en çok zorlandýðý maçlarý Sparta Prag ile oynadýðý maçlar olarak belirledi. Tecrübeli teknik adam, sarý-kýrmýzýlýlar'a zor anlar yaþatan ve Avrupa Ligi'nden eleyen Çekya temsilcisinin taktiðini derbide uygulamaya koyacak.

Takvim'in haberine göre; Ýsmail Kartal'ýn öðrencileriyle yaptýðý toplantýlarda Galatasaray'ýn Sparta Prag ile oynadýðý iki maçý ezberlettiði öðrenildi. Galatasaray, Çekya ekibi ile oynadýðý ilk maçta çok zorlanmasýna raðmen 3-2 kazanmýþtý.

Rövanþta ise Sparta Prag müthiþ bir geçiþ oyunuyla 4-1 kazandý ve rakibini kupa dýþýnda býraktý. Kartal'ýn bugün oynanacak derbi öncesi oyuncularýna savunmadan sabýrla çýkmalarý gerektiðini söyledi.

Kartal, 90 dakika boyunca oyuncularýndan paniðe kapýlmamalarýný isteyerek, sakinlik vurgusu yaptý. Fenerbahçe, derbide önde basarak rakibini hataya zorlayacak. Galatasaray'ý az adamla yakalayýp sonuca gitmeye çalýþacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ýsmail Kartal, Galatasaray derbisini kazanarak þampiyonluk þansýný son haftaya taþýmak istiyor.