Ýsmet Taþdemir: 3 puan da alabilirdik
ABONE OL

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasýnda Kasýmpaþa ile deplasmanda golsüz berabere kalan Sipay Bodrum FK'da teknik direktör Ýsmet Taþdemir, Recep Tayip Erdoðan Stadý'nda oynanan maçýn ardýndan düzenlenen basýn toplantýsýnda açýklamada bulundu.

Ýki denk takýmýn karþý karþýya geldiðine dikkat çeken Taþdemir, 10 kiþi kalmalarýna raðmen 1 puan almalarýnýn kendilerini sevindirdiðini ifade etti.

Karþýlaþmanýn zor geçtiðini anlatan Taþdemir, þunlarý kaydetti, "Benim kriterlerime göre iki denk takýmýn maçýydý. Rakibimiz geçen hafta Galatasaray karþýsýnda 3-0'dan geri dönmüþtü. Kendi adýma daha iyi bir maç bekliyordum. Maçýn baþlangýcý, geliþimi ve 10 kiþi kalmamýz biraz etkiledi. 10 kiþi kaldýktan sonraki mücadele ve oyuncularýn puan isteði hoþumuza gitti. Ýlk defa bulunduðumuz bu ligde her hafta farklý heyecanlar yaþýyoruz. Bu durum bize keyif de veriyor. 8 haftada 10 puana ulaþtýk, fena bir puan deðil. Zor bir karþýlaþmadan 10 kiþi kalmamýza raðmen puanla dönmek sevindirici. Sonlara doðru geçiþ oyunlarýný doðru yapabilsek 3 puan da alabilirdik. Oyuncularýmý tebrik ederim."

  • Bodrum FK
  • Teknik Direktör
  • Ýsmet Taþdemir