Ýspanya'da gündem Arda Güler! ''Montella daha fazla oynatmalý''
ABONE OL

2024 Avrupa Futbol Þampiyonasý öncesi son hazýrlýk maçýný deplasmanda Polonya'ya karþý oynayan A Milli Futbol Takýmýmýz sahadan son dakika yenilen golle 2-1 maðlup oldu.

ARDA GÜLER TAKIMI AYAÐA KALDIRDI

Ýlk yarýyý 1-0 geride kapatan Ay-yýldýzlýlarda devre arasýnda Barýþ Alper Yýlmaz ile Arda Güler oyuna dahil oldu. Barýþ Alper attýðý golle beraberliði saðlarken, Arda Güler ise performansýyla takýmý ayaða kaldýran isim oldu.

ÝKÝLÝ MÜCADELE KAYBETMEDÝ

Yýldýz oyuncunun performansý istatistiklere de yansýdý. 45 dakikada rakip takýmdan beþ kez top kapmayý baþaran Arda Güler, Polonyalý oyuncularla girdiði dokuz ikili mücadelenin tamamýnda rakiplerine üstünlük saðladý. Takým arkadaþlarýna dört kez de þut pasý verdi.

"TÜRKÝYE, ARDA GÜLER ÝÇÝN UMUTLANDI"

Ýspanya'nýn ünlü gazetesi Marca'nýn 'Galibiyet Polonya'ya pahalýya patladý, Türkiye Arda Güler için umutlandý' baþlýklý haberinde; "Ýkinci yarýda Arda Güler ön plandaydý. Real Madridli oyuncu takýma yaratýcýlýk kazandýrmak için oyuna girdi." ifadelerine yer verildi.

"ARDA TURA, LEWANDOWSKI YAZI"

AS'ta ise maçla ilgili þu ifadelere yer verildi; "Polonyalý forvet, Türkiye karþýsýnda ilk yarýda oyundan çýkarak Polonya'da alarm zillerini çaldýrdý. Madridli oyuncu takýmýnýn en iyi oyuncularýndan biriydi. Real Madridli oyuncu gol atamadý ama iki þans yakaladý ve muazzam kalitesiyle Montella'nýn milli takýmýnda ilk 11'de yer almak için fazlasýyla yeterli olduðunu gösteren birkaç detay býraktý."

"ARDA GÜLER ÞOV YAPIYOR"

Madrid merkezli Defenca Central ise, "Arda Güler þov yapýyor: Türkiye ile daha fazla dakika istiyor" baþlýklý haberde þu ifadelere yer verdi: "Genç Türk oyuncu 45 dakika oynadý ve büyük iþler için hazýr olduðunu gösterdi."

MONTELLA'YA TAVSÝYE

Real Madridli oyuncu sadece 45 dakika oynadý ancak büyük iþler yapmaya hazýr olduðunu ve Vincenzo Montella'nýn grup aþamasýndan çýkma þansý olmasý için ona daha fazla rol vermesi gerektiðini gösterdi."