Ýspanyol basýný duyurdu! Arda Güler ayrýlýðýn eþiðinde
ABONE OL

Real Madrid'de sezon baþýndan bu yana yaþanan sakatlýklara raðmen beklediði kadar süre alamayan Arda Güler'in yeni bir kararýn arifesinde olduðu iddia edildi.

Ýspanyol basýnýnda yer alan habere göre, Endrick ve Mbappe'nin de takýma katýlmasýyla Arda Güler için süre bulmak artýk daha da zor. Öte yandan milli futbolcunun bu sezon oynadýðý karþýlaþmalarda hiç skor katkýsý yapamamasý da süre almasýný zorlaþtýrýyor. Real Madrid cephesi Arda Güler'e olan inancýný kaybetmemesine raðmen futbolcunun daha fazla forma giymek istediði ifade edildi.

Villarreal maçý öncesinde Ancelotti, Arda Güler'in neden az süre aldýðýnýn sorulmasýna, "Rekabet çok fazla" diyerek cevap vermiþti.

Tüm bu geliþmeler ýþýðýnda Arda Güler'in artýk Ancelotti'ye inancýný kaybettiði ve takýmdan ayrýlmayý bir seçenek olarak görebileceði belirtildi.

Sözleþmesinin bitmesine 5 yýl olan Arda Güler'in kiralýk olarak ya da bonservisiyle takýmdan ayrýlabileceði iddia edildi.

BU SEZONKÝ PERFORMANSI

Arda Güler bu sezon Real Madrid formasýný 10 maçta giydi. Milli futbolcu bu karþýlaþmalarda 291 dakika süre aldý. 19 yaþýndaki futbolcu bu sezon gol ya da asist katkýsý üretemedi.