Ýspanyollar duyurdu! Fenerbahçe'de sað kanat operasyonu: Ocampos
ABONE OL

Transfer çalýþmalarýna devam eden Fenerbahçe, gündemine yýldýz bir ismi aldý. Teknik direktör Ýsmail Kartal'ýn raporuna göre hareket eden yönetim, takviye yapýlacak mevkileri belirledi. Sað kanat, orta saha, sað bek ve kaleci bölgeleri için giriþimler hýzlandý.

LÝSTEYE GÝREN SON ÝSÝM OCAMPOS

Cengiz Ünder transferinde Marsilya ile ödeme planý konusunda anlaþmazlýk yaþayan Kanarya, alternatifler üzerinde duruyor. Sað kanadýný güçlendirmek için çalýþmalarýný sürdüren Fenerbahçe'nin listesine giren son isim Lucas Ocampos oldu.

ÝSPANYOLLAR DUYURDU

Ýspanyol basýný, Sevilla ile sözleþmesinin bitmesine bir yýl kalan Arjantinli oyucu için sarý-lacivertlilerin harekete geçtiðini duyurdu. Transferin kýsa süre içinde sonuçlanacaðý iddia edildi.

SEVILLA SATMAYA SICAK

Ýspanya'da çýkan haberlerde; Sevilla'nýn Fenerbahçe'den gelen bu teklifi dikkate aldýðýnýn altý çizildi. La Liga ekibinin tecrübeli oyuncuyu satmaya sýcak baktýðý yazýldý.

FENERBAHÇE'NÝN TEKLÝFÝ

Fenerbahçe'nin Ocampos için Sevilla'ya önerdiði bonservisin 7 milyon Euro olduðu öðrenildi.

Ýspanyollar, oyuncunun Suudi Arabistan'a gitmek istememesi nedeniyle Sevilla'nýn sarý-lacivertlilerden gelen bu teklifi kabul edeceðini belirtti.

Söz konusu haberde; 'Sevilla'nýn ekonomik anlamda gelir elde etmek için son þansý. Çünkü Ocampos seneye serbest oyuncu statüsünde olacak. Son derece þaþýrtýcý ve düþük bir rakama Fenerbahçe'ye gidecek' ifadeleri kullanýldý.

SEVILLA'DA 161 MAÇ

2019'da Marsilya'dan Sevilla'ya 15 milyon Euro'ya gelen Ocampos, La Liga ekibinde 161 maça çýktý. Bu karþýlaþmalarada, 39 gol atýp, 17 de asist yaptý.

LUCAS OCAMPOS KÝMDÝR?

Kariyerine River Plate altyapýsýnda baþlayan Lucas Ocampos, 2012 yazýnda 13 milyon euro bonservisle Monaco'ya transfer oldu. Ardýndan Marsilya'da kiralýk oynayan Arjantinli hücumcu, 7.5 milyon euro karþýlýðý Marsilya'ya geçti. Genoa ve Milan'da kiralýk forma giyen Ocampos, 2019'da 15 milyon euro bedelle Sevilla'ya transfer oldu. Yarým sezon Ajax'ta kiralýk oynayan 29 yaþýndaki yýldýz, geçen sezonu Sevilla'da noktaladý. Ocampos, profesyonel kariyerinde 466 resmi maça çýktý ve 91 gol atýp 46 asist yaptý.