Ýspanyollardan Arda Güler isyaný! ''Sadece Ancelotti anlamýyor''
ABONE OL

A Milli Futbol Takýmý'nýn Ýzlanda ile oynadýðý maçý boþ geçmeyen ve fileleri havalandýran Arda Güler, Ýspanya'da gündem oldu.

"SEÇÝLMÝÞ KÝÞÝ"

Diario AS'ta yer alan 'Güler, seçilmiþ bir kiþidir' baþlýklý deðerlendirmede, "Maç berabere bitecek gibi görünüyordu ancak Aktürkoðlu'nun müthiþ baskýsý topu Güler'e kazandýrdý ve o da Türkiye'ye üç puaný kazandýrmak için sadece topa dokundu. Türkler, Güler ile uçuyor." denildi.

"BUZ ÜZERÝNDE DANS"

Marca ise 'Arda Güler, buz üzerinde dans ederek' 88. dakikada Türkiye'ye galibiyeti getirdi' baþlýðýyla þu yorumu yaptý: "Kaderin Arda Güler için bir zaferi vardý. Kaleci Valdimarsson topu ayaðýný kaçýrdý, Aktürkoðlu topu ondan çaldý ve Madridli oyuncu istediði golü attý." ifadeleri yer aldý.

"KAHRAMAN OLMAYA DEVAM EDÝYOR"

Relevo: "Arda Güler, Türkiye'nin kahramaný olmaya devam ediyor."

Sport: "Arda Güler, Ýzlanda maçýnda Türkiye'nin en aktif oyuncularýndan biriydi. Attýðý golle galibiyeti getirdi."

Estadio Deportivo: "Arda Güler parlýyor."

Defansa Central: "Arda Güler Türkiye'ye zafer kazandýrdý."

REAL'ÝN PAYLAÞIMI

Real Madrid hesabýndan Arda için yapýlan yorumda ise, "Arda Güler, Türkiye'nin Ýzlanda'daki Laugardalsvöllur Stadý'nda attýðý golle maçta kilit rol oynadý." denildi.

ANCELOTTI'YE TEPKÝ

Ayrýca Real Madrid taraftarlarý, týpký Karadað maçýnda olduðu gibi Ýzlanda-Türkiye maçýnýn ardýndan da Carlo Ancelotti'ye tepki gösterdi. Tepkilerin nedeni, Ýtalyan hocanýn 19 yaþýndaki yýldýza çok az süre vermesiydi. Ýþte sosyal medya platformu X'te (Eski adýyla Twitter) Ancelotti'ye yapýlan eleþtiriler:

"HARÝKA ÝKÝ MAÇ OYNADI"

"Arda Güler, milli maç arasý boyunca milli takýmý için ne harika iki maç oynadý. Ancelotti'nin onu bir sonraki maçta hangi pozisyona koyacaðýný þimdiden hayal edebiliyorum. Aþaðý yukarý yedek kulübesinin ortasýnda!"

"HÝÇ ÞÜPHE DUYMADIM"

"Kulübün imzayý attýðýný duyurduðu günden beri ondan hiç þüphe etmedim. Þu anda tek istediðim Ancelotti'nin ona daha fazla süre vermesi. Böylece dünyanýn onun ne kadar harika bir oyuncu olduðunu görmesi. Onun adý Arda Güler."

"VASAT ANCELOTTI"

"Gülerli Türkiye güçlü bir takým ve bunu Avrupa Þampiyonasý'nda gördük. Hollanda'ya karþý oynarken neredeyse yarý finale çýkýyorlardý ve sonunda geri döndüler. Ancak vasat Ancelotti ona þans vermiyor çünkü genç ve 40 yaþýndaki Modric'i tercih ediyor!"

"SADECE ANCELOTTI ANLAMIYOR"

"Bence Arda Güler'in Real Madrid için ilk 11 oyuncusu olduðunu sadece Ancelotti anlamýyor. Her maçta yeteneðini gösteriyor ancak Real Madrid'e geri döndüðünde oynamýyor. Hocanýn inadý yüzünden bu oyuncuyu kaybetmekten çok korktuðumu inkâr etmiyorum."

"BUNU YÝNE YAP"

"Arda Güler topu kýrdýðýnda (golü attýðýnda) Ancelotti, kýzgýn bir þekilde Modric'le poz verir. Bunu yine yap!"