Ýtalyan ekibi kafayý ona taktý! Mauro Icardi'ye sürpriz talip
ABONE OL

Galatasaray'ýn son iki þampiyonluðunda gol kralý olarak adýný altýn harflerle sarý kýrmýzýlý kulübün tarihine yazdýran Mauro Icardi'ye uzun yýllar oynadýðý Ýtalya'dan talip çýktý. Ýtalyan basýnýndan TuttoMercato'nun haberine göre Serie A'ya bu sezon yükselen ve teknik direktörlüðünü Ýspanyol teknik adam Cesc Fabregas'ýn yaptýðý Como 1907, Mauro Icardi için Galatasaray'ýn kapýsýný çalmaya hazýrlanýyor. Haberde; Como'nun hissedarlarý arasýnda yer alan Endonezyalý milyarder kardeþler Robert ve Michael Hartono'nun bu transfer için devrede olduðu belirtildi.

HARTONO BÝRADERLER PARA BASIYOR!

Icardi'nin transferi konusunda kesenin aðzýný açmaya karar veren Endonezyalý multimilyoner Robert ve Michael Hartono kardeþler, ayný zamanda Kretek adýnda, global ölçekte iþ yapan bir tütün mamülleri þirketinin sahibi. Bankacýlýk ve tütün mamülleri üzerine yatýrým yapan ve iþlerin baþýnda olan Robert Budi Hartono; 26.5 milyar dolarlýk servetiyle Forbes dergisinin 2023 dünya zenginleri listesinin 71. sýrasýnda kendisine yer buldu. Robert Hartono 83; aðabeyi Michael Hartono ise 84 yaþýnda. Ýkili, bu servetleriyle Ýtalya Serie A kulüp sahiplerinin arasýnda da en zengin isimler.

ICARDÝ'NÝN GÖZÜ 5. YILDIZDA

Ýtalyan basýnýndan Tangocu yýldýzýn taliplerinin bulunduðu yönünde haberler gelirken; Mauro Icardi, Galatasaray'a olan baðlýlýðýný göstermeye devam ediyor. Son olarak GS TV'ye açýklamalarda bulunan 31 yaþýndaki süperstar, "Kýsa sürede 5. yýldýzýmýzý da almak istiyoruz. Gol kralý olduðum ve þampiyonluða ulaþtýðýmýz için çok mutluyum. Takýma bir þeyler katmak için buraya geldim. Galatasaray'ýn en iyi noktaya gelmesini istiyorum. Mücadele etmeye devam edeceðiz ve her zaman daha iyisini isteyeceðiz. Taraftarýn sevgisi karþýlýklý" diye konuþtu.