Jasikevicius: Tribünde olsam belki ben de erken çýkabilirdim
ABONE OL

THY Euroleague'in üçüncü haftasýnda Sýrbistan'ýn Kýzýlyýldýz ekibine sahasýnda 76-57 maðlup olan Fenerbahçe Beko'nun Baþantrenörü Sarunas Jasikevicius, maçta her konuda sorun yaþadýklarýný belirterek, "Böyle bir ortamda onlarý 80 sayýnýn altýnda tutmamýz mucizeydi." dedi.

Kýzýlyýldýz'ý galibiyet için tebrik eden Litvanyalý çalýþtýrýcý, "Sahada daha iyi olan taraf onlardý. Birçok alanda iyilerdi, bizden hýzlýlardý. Bizim savunmamýz iyiydi. Böyle bir ortamda onlarý 80 sayýnýn altýnda tutmamýz mucizeydi. Doðru kararlar almadýk." ifadelerini kullandý.

Takýmýn yaptýðý top kayýplarýna dikkati de çeken Jasikevicius, "Sadece ikinci çeyrekte yaptýðýmýz top kayýplarýnda 12 sayý ürettiler. Sadece konsantrasyon deðil her konuda sorunlar vardý." açýklamasýnda bulundu.

Maçý gelen taraftarlarýn dördüncü periyodun baþýnda salondan çýkmasýyla ilgili de konuþan Sarunas Jasikevicius, þunlarý söyledi:

"Taraftarlarýmýzdan bizleri desteklemesini istiyoruz. Ancak bizim de sahaya koyduðumuz emek konusunda sorumluluk sahibi olmamýz gerekiyor. Gerçeði söylemek gerekirse ben de tribünde olsam belki ben de erken çýkabilirdim."