Joao Felix'ten Bernardo Silva itirafý!
ABONE OL

Barcelona'nýn Atletico Madrid'den kiraladýðý Joao Felix, Ýspanyol basýnýna dikkat çeken açýklamalar yaptý.

Ronaldo ve Messi'nin kýyaslanmamasý gerektiðini söyleyen Portekizli oyuncu, "Ronaldo ve Messi'yi karþýlaþtýrmamalýyýz. Aksine onlardan keyif almalýyýz. Ýkisi de bir daha tekrarlanamayacak kadar çok þey yaptý." dedi.

BERNARDO SILVA ÝTÝRAFI!

City'nin yýldýz ismi Bernardo Silva ile ilgili konuþan Felix, "Bir günlüðüne Deco'nun yerinde olsam þüphe etmeden Bernardo Silva'yý Barcelona'ya transfer ederdim. Barça mutlaka onu transfer etmeli. O hem futbolcu, hem de insan olarak çok iyi biri. Bana Barcelona'yý sordu, ailesi burada yaþýyor. Burada iþlerin nasýl ilerlediðini sordu. Ben de ona gelmemesi için hiçbir sebebinin olmadýðýný söyledim." ifadelerini kullandý.

Portekiz Milli Takýmý'ndan bahseden genç yýldýz, "Çok iyi bir kadromuz var ve Avrupa Þampiyonasý'nda baþarýlý olacak çok iyi bir teknik direktöre sahibiz. Çok güçlü takýmlarýn varlýðý doðru ama rekabet edebilecek gücümüzün olduðunu düþünüyorum." açýklamasýný yaptý.

"BU BANA BAÐLI DEÐÝL"

Barcelona'ya transferiyle ilgili ise, "Barça'ya transfer olduðumda transferin son günüydü, planlý bir þey deðildi. Barcelona'da kalmak için ne yapmamýz gerektiðine bakacaðýz. Her þey olabilir, bu sadece bana baðlý bir durum deðil." dedi.