Jorge Jesus Fenerbahçe'den iki oyuncuyu alýyor
ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'de þampiyonluðu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptýran Fenerbahçe'de gelecek sezon planlamasý sürüyor.

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Kanarya, transfer sezonuna hýzlý girdi. Önce Ryan Kent ve daha sonra da Edin Dzeko'yu kadrosuna katan Fenerbahçe'de gözler yapýlacak yeni transferlere çevrildi.

TEKLÝFLER DEÐERLENDÝRÝLECEK

Fenerbahçe'de gözler diðer yandan takýmdan ayrýlacak olan oyunculara çevrildi. Ýsmail Kartal'ýn raporu doðrultusunda adýmlarýný atacak olan yönetim, oyunculara gelecek olan teklifleri deðerlendirmeye alacak.

JORGE JESUS 2 OYUNCUYU ÝSTEDÝ

Brezilya mý Suudi Arabistan Milli Takýmý mý derken Fenerbahçe ile yollarýný ayýran Jorge Jesus, daha önce 2018-19 sezonunda çalýþtýrdýðý ve lig ikinciliði yaþadýðý Al Hilal'e döndü.

Suudi Arabistan ekibi transferi, "Taktiklerin efendisi geri döndü" mesajýyla duyurdu. 68 yaþýndaki hoca ise kendi sosyal medya hesabýndan, "Mutlu olduðum yere dönmekten mutluyum" paylaþýmý yaptý.

ARAO ÝÇÝN 5.5 MÝLYON EURO

Jorge Jesus'un Suudi Arabistan ekibine imza atmasý, 'Fenerbahçe'den transfer yapar mý?' sorusunu da akýllara getirdi. Gözler Portekizli hocanýn isteðiyle Fenerbahçe'ye gelen eski öðrencisi Willian Arao'ya çevrildi.

Brezilyalý oyuncu, Jesus'un vazgeçemediði isimler arasýnda yer alýyordu. 31 yaþýndaki orta saha, geride kalan sezonda 45 resmi maça çýkmýþ ve 3295 dakika süre almýþtý.

JESUS, ROSS'YÝ DE ÝSTEDÝ

Al Hilal'in Arao için 5.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptýðý iddia edildi. Ancak F.Bahçe'nin beklentisi 7.5 milyon Euro. Geçen sezon 51 resmi maça çýkan Rossi de Jesus'un listesinde.

Rossi'yi takýmda görmek istediðini belirten Jorge Jesus, bu transferin de yapýlmasýný talep etti. Fenerbahçe, Rossi'yi satmaya sýcak bakýyor.

Ýsmail Kartal, Arao ve Rossi'ye teklif gelmesi halinde satýlabileceðini yönetime iletti. Fenerbahçe yönetimi, özellikle de Suudi Arabistan'dan gelecek olan tekliflere sýcak bakýyor.