Jose Mourinho yeni transferi duyurdu! ''Galatasaray'a çok yakýn''
ABONE OL

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, Portekiz basýnýndan RTP'ye açýklamalarda bulundu.

RAFA SILVA TRANSFERÝ

Jose Mourinho, kendisine sorulan "Rafa Silva'yý Fenerbahçe'ye ister misiniz?" þeklinde gelen soruya çarpýcý bir yanýt verdi.

Soruyu cevaplayan Mourinho, "Rafa Silva harika bir oyuncu ama Galatasaray'a transferinin yakýn olduðunu duydum." þeklinde konuþtu.

GALATASARAY'DAN 10 MÝLYON EURO

Öte yandan Portekiz basýnýndan Record'da yer alan habere göre, Galatasaray Rafa Silva'ya iki yýl için 7 milyon euro'luk teklifte bulunduðu, Sarý-kýrmýzýlýlarýn ayrýca 31 yaþýndaki futbolcuya 3 milyon euro imza parasý önerdiði ifade edilmiþti.

FENERBAHÇE SÖZLERÝ

Jose Mourinho, Fenerbahçe'de þampiyonluk istediðini söyleyerek, 'Fenerbahçe'nin Avrupa seviyesinde yaþayacaðý zorluklar olacaktýr ama ulusal seviyede tarihi bir takým, Þampiyonluk için mücadele edeceðim, bu da beni motive ediyor çünkü Roma ve Tottenham'da böyle bir fýrsatým olmadý. Kazanmak için oynamayý ve hiç puan kaybetmemeyi özlüyorum.' dedi.

"TÜM OYUNCULARIMIN AVRUPA ÞAMPÝYONASI'NDAN ELENMESÝNÝ UMUYORUM"

Þampiyonlar Ligi hedefiyle ilgili konuþan Mourinho, 'Sezon öncesi dönem 22 Haziran'da baþlýyor, Avrupa Þampiyonasý'nda sekiz oyuncum olacak ve Þampiyonlar Ligi'ne ulaþmak için üç eleme maçý kazanmamýz gerekecek. Ýlki 22 Temmuz'da Partizan veya Lugano'ya karþý. Bu nedenle tüm oyuncularýmýn bir an önce Avrupa Þampiyonasý'ndan elenmesini umuyorum." ifadelerini kullandý.

Hýrvat kaleci Dominik Livakovic ile ilgili de konuþan Mourinho, Livakovic'e bir uyarýda bulunarak, 'Kalecime Hýrvatistan ile finale kalýrsa ertesi gün Avrupa maçý için Ýstanbul'a gitmesi gerektiðini söyledim.' þeklinde konuþtu.

Avrupa Þampiyonasý'ndaki favorilerinden bahseden Mourinho, iki favori olarak Portekiz ve Ýngiltere'yi gördüðünü söyledi.