Joshua Kimmich: Real Madrid her takýmý yenebilecek kapasiteye sahip
ABONE OL

Þampiyonlar Ligi yarý finalinde sahasýnda Real Madrid'i konuk edecek Bayern Münih'te yýldýz oyuncu Joshua Kimmich dev maç öncesinde açýklamalarda bulundu.

Ýki dev kulübün karþýlaþacaðýný söyleyen Joshua Kimmich, "Ýki büyük kulüp karþýlaþacak ve anahtarýn ne olacaðýný söylemek zor. Real'in çok fazla deneyime sahip olduðunu, birçok maç kazandýðýný ve her zaman tehlikeli olduðunu biliyoruz. Ancak bizde Arsenal'e karþý çok iyi iki maç çýkardýk bunu saklamamýza gerek yok." ifadelerini kullandý.

"REAL MADRÝD HERKESÝ YENEBÝLÝR"

Real Madrid'in kendi limitlerini çok iyi bildiðini söyleyen Joshua Kimmich þu sözlerle devam etti:

"Ýki yýl önce Þampiyonlar Ligi'ni kazanmýþlardý. Ýþleri tersine çevirmeden önce genellikle geride kalýyorlardý. Her zaman sadece þanslý olamazsýnýz. Güçlerine güveniyorlar ve her zaman gol atabileceklerini biliyorlar. Sonunda geri dönmeye devam edecek kaliteye sahipler ve her rakibi yenebilecek kapasiteye sahipler."

Son olarak 2020 Þampiyonlar Ligi þampiyonluðu hakkýnda konuþan Kimmich þu sözlerle cümlelerini noktaladý:

"2020 finali, hiç taraftarýn olmamasý nedeniyle benzersizdi, bu yüzden hepimiz bunu oradaki hayranlarla tekrar deneyimlemek istiyoruz. Maça odaklandýk ve ikinci maçta kendimizi iyi bir pozisyona koymak istiyoruz."