Joshua King'e Ýngiltere yolu gözüktü
ABONE OL

Ýngiltere'de Watford formasý giydikten sonra 2022'de Fenerbahçe'ye katýlan Joshua King, þu ana kadar beklenen patlamayý yapamadý. Kanarya'da gözden düþen oyuncuya, Ada'dan bir talip daha çýktý.

Teknik direktör Ýsmail Kartal'ýn Fenerbahçe'de düzenli olarak ilk 11'de þans vermediði 31 yaþýndaki futbolcuya Middlesbrough sonrasý Burnley ekibi de kancayý taktý.

Hücum hattýný kuvvetlendirmek için devre arasýnda takviye yapmak isteyen Burnley ekibinin sarý lacivertli oyuncunun menajeriyle temas kurduðu ve resmi teklif için hazýrlýk yaptýðý belirlendi. Fenerbahçe de sözleþmesi sezon sonunda bitecek oyuncuyu satýp maksimum gelir hedefliyor.

KING'E ADA YOLU GÖRÜNDÜ

Sarý lacivertli yönetimin, Joshua King için 5 milyon Euro gibi bir teklife sýcak bakacaðý belirtildi. 2019 yýlýnda kariyeri adýna yükseliþe geçen ve o dönem 20 milyon Euro deðer biçilen futbolcu, Fenerbahçe'de þu ana kadar 41 maçta oynadý ve 11 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Bu sezon 14 maçta 4 kez fileleri havalandýran King, Norveç Milli Takýmý'nda ise 62 maçta 20 gol kaydetti. King'e güncel verilere göre; 4 milyon Euro deðer biçiliyor. Oyuncunun bir sonraki duraðýnýn yeniden Ýngiltere olmasý bekleniyor.