Kadýnlar Futbol Ligi'nde derbi günü: Fenerbahçe-Galatasaray
ABONE OL

Turkcell Kadýnlar Futbol Ligi'nin 6'ncý haftasýnda Fenerbahçe Petrol Ofisi, sahasýnda Galatasaray Petrol Ofisi'ni konuk edecek. Saat 14.00'te oynanacak karþýlaþma, FB TV ve GS TV'den canlý olarak yayýnlanacak.

5 haftada attýklarý 24 gol ve yedikleri tek golle taraftarlarýný heyecanlandýran Fenerbahçe Petrol Ofisi, bu derbi öncesinde sahaya galibiyet parolasýyla çýkýyor. Lige iddialý bir baþlangýç yapan sarý-lacivertli ekip, taraftarlarýnýn desteðini de arkasýna alarak derbiden üç puanla ayrýlmak istiyor.

Tarihte bir ilki baþararak Þampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Galatasaray Petrol Ofisi ise ligde altýncý haftaya iki maç eksik ile girerken namaðlup unvanýný koruyor. Þu ana kadar gösterdiði performansla göz dolduran son þampiyon, derbiyi kazanarak zirve takibini sürdürmeyi hedefliyor.

Gol kraliçeliðinde Fenerbahçe Petrol Ofisi'nden Ece Türkoðlu ve Roselord Borgella attýklarý 5'er golle birinciliði paylaþýrken, Galatasaray Petrol Ofisi'nden Ebru Topçu'nun 4 golü bulunuyor.

Her iki takýmýn sahada göstereceði performans ve kazanma azmi, hafta sonu Türkiye Kadýnlar Futbol Ligi'ne heyecan katacak. Futbolseverler, bu tarihi rekabetin kadýn futbolunda yarattýðý atmosfere ekranlarý baþýnda veya sahada ortak olacak.

  • Turkcell Kadýnlar Futbol Ligi
  • Fenerbahçe Petrol Ofisi
  • Galatasaray Petrol Ofisi