Kadroya sil baþtan yeni düzen! Galatasaray'da deðiþim çok yakýn
ABONE OL

Süper Lig'de F.Bahçe ile girdiði yarýþý 102 puanla rekor kýrýp kazanan Galatasaray, iki sezondur önemli ölçüde koruduðu kadrosunda yenilenmeye gidecek. Sarý kýrmýzýlýlarda öncelik; gelen teklifleri deðerlendirmek isteyen futbolcular. Yönetim, bu noktada doðru anlaþmalarýn altýna imza atarak kasasýný doldurmak hedefinde. Gelecek olan parayla ise eksilen mevkilere, Þampiyonlar Ligi'nde kora kor mücadele edebilecek bir takým yaratmak isteniyor. Burada belirleyici rol, özellikle Kerem Aktürkoðlu ve Abdülkerim Bardakcý gibi Türk yýldýzlara gelecek teklifler olacak

KEREM VE BARDAKCI AVRUPA'YA

Transfer gündemi yoðun olan Aslan'da ayrýlmasý beklenen oyuncularýn baþýnda Aktürkoðlu geliyor. Daha önce Avrupa'da oynama isteðini çokça dillendiren 25 yaþýndaki kanat için Real Sociedad'ýn 12 milyon euroluk bir teklif yaptýðý öðrenildi. Aslan bu rakamý artýrmak istiyor. Ayrýlýðý söz konusu olan bir diðer Türk ise Abdülkerim Bardakcý. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen baþarýlý savunmacý, sözleþme uzatmasýna raðmen kulübün yararýna olacak teklifte ayrýlma hesaplarý yapýyor. Mertens ise maaþý dýþýnda 1 milyon euro imza parasý istiyor.

ZÝYECH ÝLE ZAHA TUTULMAYACAK

Aslan'ýn sezon baþýnda bonservissiz transfer ettiði Wilfried Zaha ve bedelsiz kiraladýðý Hakim Ziyech, ayrýlmasý kesin olan yabancý isimler. Cim-Bom, maliyeti yüksek olan ve tam olarak bekleneni veremeyen iki yýldýz oyuncuyla yollarýný ayýracak. Zaha'ya, Galatasaray'a kadar tüm kariyerini geçirdiði Ýngiltere'den teklifler var. Ziyech ise Hollanda ve Suudi Arabistan takýmlarýnýn çok yakýn takibinde. As mevkileri kanat olan iki yabancý futbolcudan çýkýlmasý halinde; Aston Villa'daki kiradan dönecek olan Ýtalyan Nicolo Zaniolo'nun kadroya monte edilmesi kuvvetle muhtemel.