''Kapýnýn önüne koydum'' Ertuðrul Doðan'dan Abdülkadir Ömür sözleri!
ABONE OL

Trabzonspor Kulübü Baþkaný Ertuðrul Doðan, KTÜ Ýktisadi Ýdari Bilimler Fakültesi Dekanlýðý'nýn organizasyonunda öðrencilerle söyleþide buluþtu. Doðan dikkat çeken açýklamalarda bulundu.

ÜNAL KARAMAN ÝLE AYRILIK KARARI!

Ertuðrul Doðan, teknik direktör Ünal Karaman'a neden teþekkür edilmediðine yönelik soru üzerine "Trabzonspor'da o dönem böyle bir þey yaþanmasýný istemezdik. Baþkanýmýzla arasýnda bir problem yaþadý. Basýn önünde bu tarz çýkýþ yaptýðý için görevine son verilmiþ ve doðru yapýlmýþtýr. Kurumsal kimlik önemli olmasý lazým. Kimse Trabzonspor'a onun kattýðýndan baþka daha bir þey katamaz. Bu herkes için geçerlidir. Her antrenör her kiþi parasýný alarak gitti. Kendisi için hayýrlý olsun." dedi.

"ABDÜLKADÝR'Ý KAPININ ÖNÜNE KOYDUM

Abdülkadir Ömür'ün ayrýlýk sürecine deðinen Doðan, "Trabzonspor'un alt yapýsýndan yetiþen Abdulkadir Ömür ile de böyle bir durum yaþadýk. Trabzonspor Kulüp Baþkanýna 'Ben artýk bu formayý giymek istemiyorum' dediði gün ben o formayý üzerinden çýkardým ve kapýnýn önüne koydum." ifadelerini kullandý.

ABDULLAH AVCI ÝLE VEDA

Trabzonspor Baþkaný Ertuðrul Doðan, Abdullah Avcý ile yollarýn ayrýlmasý hakkýnda "Trabzonspor'a gelen kimse, o koltuða oturduktan sonra en iyisini yapmaya çalýþýyor. Benim de hayalim en büyük isteðim þampiyon yapmak. Ýçimizden hiç kimse baþarýsýz olmak için veya buna yakalanmak için bir þey üretmez. Tüm camiamýzda rahatlama oldu. Buna bizler de dahil transferde baþarýlý olamadýk hocamýz da baþarýlý olamadý. Avrupa'da Türkiye'de yaþandýðý gibi þampiyonluktan sonra performans düþüklüðü meydana geldi. Bizim de kabul ettiðimiz gerçek. Onu bunu yaptýk diye bir sebep yok. Böyle yaþandý keþke yaþanmasaydý. O dönemki baþkan da ben de yaþanmasýný istemezdi" dedi.

TRABZONSPOR'UN SATILMA ÝHTÝMALÝ

Doðan kulübün satýþý ile ilgili bir gündem olup olmadýðýna yönelik soruya þöyle yanýt verdi:

"Bir ilgi mektubuydu. Ekonomik hamlelerden dolayý bu tür ilgilerin olmasý normal ve güzel bir þey. Türkiye'de sistem kulüp satýþlarýna izin vermiyor. Bizimle görüþen firmalara bunu söylüyoruz. Ýsim veremem ama iþin özeti ben Trabzonspor'a yatýrým yapmak istiyorum 400-500 var. Ben istesem bile teknik olarak yapýlmasý mümkün deðil. Türkiye'de kanun deðiþirse farklý konuþmalar yapabiliriz. Kanuni olarak mümkün olmadýðýný söyledikten sonra öteye geçemiyoruz."

ÝBRAHÝM HACIOSMANOÐLU'NA YANIT

TFF Baþkaný Ýbrahim Hacýosmanoðlu'nun Ali Þansalan'la ilgili olarak "Trabzonspor - Beþiktaþ maçýnýn ardýndan Ertuðrul Doðan, bir Beþiktaþ formasý eksikti dedi. Ben de hakemi aradým maçtan sonra ve tebrik ettim. Hatalarýný düzelten bizimle devam edecek." sözlerine cevap veren Ertuðrul Doðan þu ifadeleri kullandý: "Ýbrahim Bey, eski baþkanýmýz ve iyi Trabzonsporludur. Onun olduðu yerde bu kulübün baþýna bunlarýn gelmemesi lazým. Hakemi tebrik ettiðini söyledi. Ben yine tekrarlýyorum, hakem o gün Beþiktaþ formasý giydi. Trabzonspor'un hakkýnýn yenmemesi için sonuna kadar çalýþmaya devam edeceðiz. Bu yýllardýr böyleydi, þampiyonlukta da böyleydi."

ONUACHU & ORBAN ÝÇÝN AÇIKLAMA

Ertuðrul Doðan, Paul Onuachu ve Gift Orban sorusuna ise, "Ekonomik projeleri gerçekleþtirsek taraftarýmýzýn isteklerini kýrmayýz. Taraftar iyi oyuncular görmek istiyor. Sizler gibiyken daha sert eleþtiriler de yapardýk. Hocamýz bir rapor hazýrlýyor. Hocamýz kimi istiyorsa þartlarýmýz müsaitse alacaðým." þeklinde yanýt verdi.

"AHMET AÐAOÐLU ÝLE GÖRÜÞMÜYORUZ"

Ahmet Aðaoðlu ile aralarýnda ne yaþadýklarýnýn sorulmasý üzerine Ertuðrul Doðan "O dönem Trabzonspor'un çok ciddi ekonomik problemleri vardý ve çözülmesi gerekiyordu. Bir yol ayrýmý oldu. Kendisine hem baþkanlýk açýklamamda hem de baþvurumda özel olarak teþekkür ettim. Onun dýþýnda þunu açýk söyleyeyim. O günden sonra görüþüyor muyuz? Hayýr ama sebebi ben deðilim." açýklamasýný yaptý.