Karþýyaka'nýn Pýnar Cup'taki rakibi Fenerbahçe
ABONE OL

Pýnar Cup 2022'nin ilk gününde Pýnar Karþýyaka ile son lig þampiyonu, EuroLeague'in iddialý ekibi Fenerbahçe Beko karþýlaþacak. Mustafa Kemal Atatürk Karþýyaka Spor Salonu'ndaki mücadelenin hava atýþý saat 20.30'da yapýlacak. Bilet fiyatlarý VIP 250 TL, tam 70 TL, öðrenci bileti 50 TL olarak belirlenirken, Karþýyaka taraftarlarý tepeden týrnaða yenilenen takýmlarýný sezon öncesi ilk kez izleme imkaný bulacak.

Organizasyonda cuma günü saat 20.00'de Fenerbahçe ile Ukrayna temsilcisi BC Prometey, cumartesi günü saat 16.00'da ise Karþýyaka ile Prometey rakip olacak.

BÜYÜKKARCI: HEM LÝG HEM AVRUPA'DA BAÞARILI OLACAÐIZ

Yenilenen kadrosu ile Pýnar Karþýyaka'nýn Pýnar Cup ile birlikte yepyeni bir mücadeleye baþladýðýný belirten Karþýyaka Baþkaný Turgay Büyükkarcý, "Taraftarýn desteðini hak eden, taraftar desteðini her zaman arkasýnda hisseden, pes etmeyen bir takým olmayý hedefliyoruz. Yeni kurduðumuz kadro ile yeni sezon öncesi taraftarlarýmýzýn karþýsýnda oynayacaðýmýz Pýnar Cup maçlarý, bizler için son derece heyecan verici olacak. Bu takýmla hem ulusal hem de uluslararasý arenada baþarýlý bir sezon geçireceðimize inancýmýz tam" açýklamasýný yaptý.