Katalan basýnýndan sürpriz iddia! Barcelona'nýn gözü Edin Dzeko'da
ABONE OL

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Edin Dzeko ile ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi. Katalan basýnýndan SPORT adlý internet sitesinde yer alan habere göre, yeni sezon için bir forvet arayýþýnda olan Barcelona, maddi zorluklar nedeniyle 2025 yýlýnda serbest kalacak oyuncularý takip etmeye baþladý. Birçok ismin yer aldýðý geniþ golcü listesinde sarý lacivertlilerin 38 yaþýndaki santrforu Edin Dzeko da bulunuyor.

JONATHAN DAVÝD ÝLK SIRADA

Germon Bona imzalý haberde þu detaylar dikkat çekiyor; listenin ilk sýrasýnda Fransýz ekibi Lille'in forveti Jonathan David yer alýyor. 24 yaþýndaki oyuncunun piyasa deðeri 50 milyon euro. Ýngiliz kulüplerinin radarýnda olan David'i, Ligue 1 ekibi býrakmak istemiyor. Listede Moussa Dembele de yer alýyor. Ancak Al-Ettifaq formasý giyen 28 yaþýndaki golcünün performansýndaki düþüþ, Ýspanyol ekibi Barcelona'yý bir hayli düþündürüyor.

13 MAÇTA 9 GOL 2 ASÝST YAPTI

Ýtalya Serie A ekibi Milan'ýn 26 yaþýndaki forveti Luka Jovic de Barcelona'nýn radarýnda olan bir diðer golcü. Sýrp santrfor, son yýllarda üst düzey bir performans sergileyemiyor. Listede Edin Dzeko, Cristiano Ronaldo ve Iago Aspas gibi yýldýz isimler de yer alýyor. Boþnak santrfor Dzeko, bu sezon Fenerbahçe formasýyla çýktýðý 13 maçta 9 gol ve 2 asistlik bir performans gösterdi. Deneyimli oyuncunun futbol kariyerine devam edip etmeyeceðine dair kararýný sezon sonunda vermesi bekleniyor.