Kayseri Erciyesspor'dan penaltı tepkisi
ABONE OL

Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 14.  haftasının açılış maçında konuk ettikleri Fenerbahçe'ye penaltı golüyle mağlup  olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Hakemlerin maçlarda daha dikkatli olması gerektiğini dile getiren  Savruk, şunları kaydetti:

"Pozisyonda hakem, orta sahaya kadar gitti, geri geldi ve penaltı  kararı verdi. Bu, bir zaaf, madem bir karar verdin üzerinde dur. Penaltı  pozisyonu öncesinde Fenerbahçeli oyuncu Gökhan Gönül, futbolcumuz Mehmet Akgün'ü  itiyor. Hakemin lehimize faul vermesi gerekiyordu. Mehmet Akgün itildiği için  kontrolsüzce düşüyor ve düşerken de top eline çarpıyor ve penaltı oluyor.  Oyuncumuz, arkası dönük düşüyor, top görmeden eline çarpıyor. Bize göre  kesinlikle penaltı değildi. Hakemler inşallah bu tip yanlış kararları bir daha  yapmaz."

Çok sayıda eksik oyuncuları bulunmasına rağmen Fenerbahçe karşısında  çok iyi mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Savruk, "Maçın hakkı beraberlikti  çünkü biz de kazanacak pozisyon üretmedik onlar da üretmedi. Hatta gole yakın  olan taraf bizdik ama olmadı. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Çok sayıda eksik  oyuncumuz bulunmasına rağmen takımımız iyi mücadele etti. Sakatlıklarla başımız  çok ağrıdı. Bizim takım, tam kadro olsa daha iyi işler yapacak. Hayırlısı artık  bundan sonra iyi skorlar alır ve taraftarımızın yüzünü güldürürüz" diye konuştu.