Kayserispor'da Burak Yýlmaz kader maçýna çýkýyor
ABONE OL

Süper Lig'in 30. haftasýnda deplasmanda Alanyaspor ile karþýlaþan ve müsabakayý 1-0 yenik tamamlayan Kayserispor, teknik direktörü Burak Yýlmaz ile çýktýðý 8 maçta ikinci kez yenildi. Bu süreçte Baþakþehir ve Ankaragücü maçlarýný 3-2'lik sonuçlarla kazanan Kayserispor, deplasmanda oynadýðý Rizespor ve Alanyaspor maçlarýndan ise puan çýkaramadý.

Sarý-kýrmýzýlýlar, sahasýnda Antalyaspor, Beþiktaþ ve Hatayspor ile deplasmanda Gaziantep FK ile oynadýðý maçlardan beraberlikler ile ayrýldý. Burak Yýlmaz yönetimindeki Kayserispor, geride kalan 8 müsabakada 10 puan topladý. Tek hedefi ligde kalmayý kesinleþtirmek olan genç çalýþtýrýcý, milli ara dönüþünde ise rahatlamayý hedefliyor. 36 puanda kalan ve ligin son bölümüne sýkýntýyla giren Ýç Anadolu ekibi, Kasýmpaþa'yý yenerek nefes almak istiyor.

HOSSEÝNÝ'NÝN DURUMU KESÝNLEÞTÝ

Kasýmpaþa karþýsýnda olasý bir puan kaybý durumunda yönetimin hoca deðiþikliðini de gündeme getirebileceði gelen haberler arasýnda. Hazýrlýklarýný tüm hýzýyla sürdüren Kayserispor'da Hosseini'den gelen haber ise moralleri bozdu. Aðrýlarý geçmediði için operasyona alýnan deneyimli stoperin 1 ay sahalardan uzak kalmasý bekleniyor.