Kerem Aktürkoðlu'ndan Filistin paylaþýmý: Bu zulme sessiz kalamýyorum
ABONE OL

Benfica'da forma giyen A Milli Futbolcu Kerem Aktürkoðlu, Gazze ile ilgili bir paylaþým yaptý.

Gazze konusundaki hassasiyetiyle bilinen Aktürkoðlu, "Böyle bir dehþet karþýsýnda, her þey yolundaymýþçasýna hayatýmýza devam etmek ne kadar mümkün?" dedi.

'Artýk yeter!' tepkisini gösteren yýldýz futbolcu, "Bir milletin yok edilmek üzere olmasý. Bunu biliyorum ve buna sessiz kalamýyorum. Bu katliam durmalý, çocuklar yaþamalý, aileler mutlu olmalý... Artýk yeter!" ifadelerini kullandý.

Kerem Aktürkoðlu'nun Türkçe ve Ýngilizce yaptýðý paylaþým þöyle:

"Herkesin temkinli yaklaþýlmasý gerektiðini söylediði bir konu olduðunun farkýndayým, duyuyorum. Ama duyduklarým sadece onlar deðil... Bir halkýn çaresiz çýðlýðý; ölen çocuklarýn, sivillerin maruz kaldýðý katliam.

Bazen evlerinde, bazen ibadet alanlarýnda, bazen de yardým bekledikleri hastanelerde... Ýsrail ve Filistin arasýnda tarih boyunca birçok þey yaþanmýþ olabilir; ancak þu an gördüðüm, bir milletin yok edilmek üzere olmasý. Bunu biliyorum ve buna sessiz kalamýyorum.

Yukarýda saydýklarýmý kýnamayacak kimse var mý? Böyle bir dehþet karþýsýnda, her þey yolundaymýþçasýna hayatýmýza devam etmek ne kadar mümkün? Bu katliam durmalý, çocuklar yaþamalý, aileler mutlu olmalý...