Kimse bu kadarýný beklemiyordu! Fatih Terim resmen geri dönüyor
ABONE OL

Geçtiðimiz sezonu Yunanistan ekibi Panathinaikos'ta tamamlayan Fatih Terim bu sezon için herhangi bir takýmla anlaþmadý. Ancak tecrübeli teknik direktör için sürpriz bir iddia ortaya atýldý. Süper Lig'de de en son 2022 yýlýnda Galatasaray'ýn baþýnda maça çýkan Terim'in yeni rotasýnýn belli olduðu ifade edildi.

FATÝH TERÝM ÝÇÝN GÖRÜÞMELERE BAÞLADILAR

Fatih Terim için Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'nün devreye girdiði gelen haberler arasýnda. Azerbaycan basýnýnda çýkan haberlere göre tecrübeli hoca ile Bakü ekibi arasýnda görüþmelerin olduðu ortaya çýktý. Ýki tarafýn tekrar bir araya gelip iþi resmiyete dökeceði öðrenildi.

MAAÞ KONUSUNDA ELLERÝ RAHAT

Haberde Neftçi Bakü'nün, Fatih Terim'in maaþýný karþýlama konusunda bir sýkýntý yaþamayacaðý ifade edildi. Terim'in de Azerbaycan ekibinde çalýþmaya sýcak baktýðý öðrenildi.

LÝGE KÖTÜ BAÞLADILAR

Roman Grygorchuk yönetimindeki Neftçi Bakü 10 takýmlý Azerbaycan Lig'inde çýktýðý 8 maçta 5 beraberlik 3 de yenilgi alarak 8. sýrada bulunuyor. Bu nedenle de Ukraynalý teknik direktör ile yollar ayrýlacak. Fatih Terim'in de yakýnda zamanda takýmýn baþýna geçeceði öðrenildi.