Kimse bu kadarýný beklemiyordu! Sergio Ramos hayýrlý uðurlu olsun
ABONE OL

Transfer dönemi sona erdi ancak, takýmlar devre arasý için þimdiden hazýrlýklarýný yapmaya baþladý. 2 senedir Süper Lig devlerinin gündemine gelen Sergio Ramos'ta sürpriz geliþmeler yaþanýyor. Ýspanyol savunmacý yaz transfer döneminde herhangi bir takýmla sözleþme imzalamamýþtý. Geçen sezonu Sevilla'da tamamlayan yýldýz stoper yeni takýmý için gün sayýyor.

BEÞÝKTAÞ VE GALATASARAY ÝLE ADI ANILMIÞTI

Tecrübeli oyuncunun son 2 yaz transfer döneminde adý Galatasaray ve Beþiktaþ ile anýlmýþtý. Ýki ekipte yüksek maliyet nedeniyle bu transferden vazgeçmiþti. Sergio Ramos için ise yeni transfer geliþmeleri yaþanýyor. Stoper oyuncusu için beklenmedik bir takým talip oldu.

JUVENTUS TRANSFERÝ BÝTÝRÝYOR

Juventus, savunmacýsý Gleison Bremer'in sakatlanmasýndan ötürü 38 yaþýndaki tecrübeli futbolcu için giriþimlere baþladý. Ýtalyan devinin yöneticileri bu transferi bitirmek için harekete geçti. Sergio Ramos'un da bu transfere sýcak baktýðý ve imzalarýn yakýn zamanda atýlacaðý öðrenildi.

GEÇTÝÐÝMÝZ SEZONKÝ PERFORMANSI

2023/24 sezonunda Sevilla ile 1 yýllýk sözleþmesinin sonuna gelen Sergio Ramos, geçtiðimiz sezon çýktýðý 37 maçta; 7 gol ve 1 asistlik performans sergilemiþti.