Küs olduklarý iddia edilmiþti! Kerem Aktürkoðlu, Icardi sorusuna cevap verdi
ABONE OL

Benfica'ya transfer olan milli oyuncu Kerem Aktürkoðlu, röportaj verdi.

Sakatlýk sorularýna, "Sakatlýðým ciddi deðil. Koruma amaçlý oyundan çýktým." cevabýný verdi.

Di Maria ile aran nasýl sorusuna, "Benim Arjantinliler ile aram genelde iyi oluyor. Seviyorum Arjantinliler'i. Takýmdaki herkesle aram iyi." þeklinde cevap veren Aktürkoðlu, Galatasaray hakkýnda da konuþtu:

'GALATASARAY TARAFTARIYIM'

"Ben de sizler gibi Galatasaray taraftarýyým. Tabii ki üzülüyorum ama futbolda iniþler ve çýkýþlar oluyor. Buna biraz anlayýþ göstermeliyiz. Oradaki insanlarýn üzülmesi daha normal. Takýma destek olmak gerekiyor. Galatasaray her zaman bu süreçleri atlatabilen çok güçlü bir takýmdýr. Ýki maç berabere kalýnmýþ. Düþüþlük bir durum da yok þu anda Galatasaray'da."

Harry Potter sevinci hakkýnda da konuþan Kerem Aktürkoðlu, sözlerine þöyle devam etti:

"Tesislerde 'Harry de buradaymýþ' dediler, Fatih Hoca da 'bir sihrini göremedik' dedi. Ertesi hafta da gözlükle bir fotoðraf paylaþmýþtým. Ondan sonra bu sevinci kullanmaya baþladým."

Icardi ve Barýþ Alper ile olan arkadaþlýðý hakkýnda çýkan dedikodulara cevap veren milli oyuncu, sözlerini þöyle sürdürdü:

ICARDI VE BARIÞ ALPER YILMAZ SORULARINA YANIT VERDÝ

"Mauro Icardi ile bizim aramýzda bir þey yok. Ben onu o da beni seviyor. Galatasaray'daki takým arkadaþlarýmla sürekli konuþuyoruz. Barýþ Alper ile küs deðiliz. Konuþuyoruz. Hayatýn akýþý, her zaman herkesle çok çok samimi olup güzel þeyler paylaþmayabilirsin hayatta. Barýþ çok çok iyi bir oyuncu.'

Türk futbolcular hakkýnda da konuþan Aktürkoðlu, sözlerini þöyle sonlandýrdý:

'Türk oyunculara biraz daha destek olun. Ýnanýn en fazla Türk oyuncular istiyor, en fazla onlar bu kulübü sahipleniyor. Yunus, Abdülkerim, Berkan... ne varsa onlarda var. Kötü günde destek vermek büyüklüktür. Tabii ki biz de üzülüyoruz.'