Leonardo Bonucci, Victor Osimhen'i anlattý! ''Onu bir santim boþ býrakamazsýnýz''
ABONE OL

Fenerbahçe'nin eski savunmacýsý Leonardo Bonucci, Ýtalya'da yapýlan Romelu Lukaku ile Victor Osimhen arasýndaki karþýlaþtýrma hakkýnda konuþtu. Bilindiði gibi Napoli Teknik Direktörü Antonio Conte, Victor Osimhen'i kadro dýþý býrakarak forvet hattýna Romelu Lukaku'yu transfer etmiþti. Ýtalyan ekibinde þans bulamayan Nijeryalý golcü ise transferin bitmesine sayýlý günler kala Galatasaray'a kiralanmýþtý. Efsane isim Bonucci, Ýtalyan basýnýna iki forvet arasýndaki farklarý deðerlendirdi.

3 METRE YÜKSELÝYOR

Ýtalyan futbolunun efsane isimlerinden biri olan Bonucci, "Lukaku'yu kaleden uzak tutmak hala zor. Ama Osimhen'i kontrol etmek, Romelu Lukaku'ya göre daha zor. Çok hareketli olan Osimhen asla sabit bir yerde kalmýyor. 3 metreye kadar yükselen bir oyuncuyla mücadele etmek, savunma oyuncularýný gerçekten zora sokuyor. Victor'a sahada bir santim bile boþ alan býrakmazsýnýz. Bu alaný bulursa, istediði sonuca kolaylýkla ulaþabilir" ifadelerini kullandý.

4 MAÇTA 2 GOL, 2 ASÝST YAPTI

Victor Osimhen, Galatasaray formasýyla 4 maçta 303 dakika sahada kaldý. Nijeryalý golcü, bu süre içinde 2 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. 25 yaþýndaki oyuncu, sakatlýðý nedeniyle Alanya maçýnda forma giyememiþti. Osimhen, milli takým arasýndan sonra formasýna kavuþabilecek. Lukaku ise Napoli formasýyla 6 maçta 363 dakika görev aldý. Belçikalý yýldýz, 3 gol ve 5 asist yaparak takýmýna katký saðladý. Lukaku, Conte'nin hücumdaki en büyük silahý olmuþ durumda.