Lewandowski'den kavga açýklamasý!
ABONE OL

La Liga'da Barcelona'nýn Alaves ile oynadýðý maçta yaþanan bir pozisyon dünya futbolunda oldukça geniþ yer buldu.

Karþýlaþmanýn 72. dakikasýnda sað kanattan rakip kaleye yönelen Lamine Yamal'ýn þut kararýna Lewandowski tepki gösterdi. Kendisinin boþ durumda olduðunu ve genç oyuncuya pas vermesi gerektiðini söyleyen Lewandowski, pozisyonun ardýndan elini uzatan 16 yaþýndaki Yamal'ýn elini sýkmamýþtý.

Polonya Milli Takýmý'na katýlan Robert Lewandowski, bu yaþanan olayla ilgili açýklamalarda bulundu.

'ELÝMÝ UZATMAMAM HATAYDI'

Genç oyuncunun elini sýkmamasýnýn hata olduðunu söyleyen Lewandowski, "Bu konu hakkýnda yorum yapýlacak özel bir þey yok, tamamen kazaydý. Lamin'le olan iliþkime gelince, bu maç sýrasýnda bile onunla defalarca konuþtum, ona yardým ettim, tavsiyelerde bulundum. Bu iyi bir þey. Bazen insanlarýn size sahada bir þeyler söylemesi, ipucu vermesi, hatta daha iyi olmanýz için baðýrmasý normaldir. Elimi uzatmama konusu ise tamamen hataydý.' dedi.

Maçta yaþanan olayýn Ýspanyol basýný tarafýndan abartýldýðýný söyleyen yýldýz golcü, 'Ýspanyol basýný bu tür haberlerle, abartýlý davranýyor. Bu haberler hiçbir anlam ifade etmiyor. Bahane uydurmak istemiyorum, bunlar bana göre hiçbir anlam ifade etmeyen çok sýradan þeyler. Bunu tartýþýrken bile kendimi aptal gibi hissediyorum. Hiçbir þey açýklamak istemiyorum çünkü burada açýklanacak bir þey yok. Konuyu kapatalým' þeklinde konuþtu.

Barcelona, Alaves'i geriye düþtüðü maçta Robert Lewandowski'nin golleriyle 2-1 maðlup etti.