Maðlubiyetin ardýndan... Arda Güler'e teselli Rüdiger'den
ABONE OL

Þampiyonlar Ligi'nin 2. haftasýnda Real Madrid deplasmanda Lille'e 1-0 yenildi ve turnuvadaki ilk maðlubiyetini aldý. Arda Güler yedek baþladýðý maçýn 67. dakikasýnda Eduardo Camavinga'nýn yerine oyuna girerken, takýmýna skor katkýsý saðlayamasa da hücumdaki etkinliðiyle dikkat çekti.

Ýspanyol basýnýndan Defensa Central'in haberine göre; Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, ilk yarýdaki etkisiz oyunun ardýndan çareyi ikinci yarýda Arda'yý oyuna almakta buldu.

Türk futbolcunun kötü bir performans sergilemediði ve iki kez skoru eþitlemeye yaklaþtýðý belirtildi.

Genç yetenek, ilk pozisyonda kafayla topu aðlara göndermek istedi ancak Rüdiger'e pas olan bu topu Alman stoper kale sahasýnda aðlara gönderemedi.

Ýkinci pozisyonda ise Modric'in ortasýnda müsait pozisyonda kafa vuruþu yapan Arda Güler, kaleci Lucas Chevalier'i geçemedi.

Haber detayýnda, Arda'nýn kaçýrdýðý goller nedeniyle morali bozuk ve cesareti kýrýlmýþ bir þekilde maçý bitirdiði yorumu yapýlýrken, genç futbolcunun bu duygusal durumunu fark eden Rüdiger'in takým arkadaþýna moral verdiði kaydedildi.

Haberde, Alman stoperin Türk oyuncuyu yanýna gidip sarýlarak teselli ettiði ve "Son dakikalarda ikimizin de kafa vuruþuyla gol atamamasý çok yazýk oldu." ifadelerini kullandýðý ileri sürüldü.